Ξεκινά σε λίγες μέρες η καθαριότητα και ο εξωραϊσμός της κεντρικής πλατείας της Δράμας


Ξεκινά σε λίγες ημέρες ο εξωραϊσμός της κεντρικής πλατείας της Δράμας και κυρίως του τμήματος εκείνου που αποτελεί το χειρότερο - από άποψη αισθητικής - σημείο.
Το τμήμα που αν και σύμφωνα με την αρχική πρόβλεψη έπρεπε να λειτουργεί ως σιντριβάνι,  έχει μετατραπεί σε σημείο συγκέντρωσης ακαθαρσιών και σκουπιδιών.
Σε συνέντευξη του στην πρωινή ζώνη του ALPHA NEWS 95,5 o αρμόδιος αντιδήμαρχος Σταμάτης Ρεμόντης τόνισε ότι ήδη τα συνεργεία του δήμου έχουν προχωρήσει στην καταγραφή των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί στην πλατεία Ελευθερίας και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ασχοληθούν με την διευθέτηση τους.
«Περιμένετε λίγες ημέρες και θα δείτε μια διαφορετική πλατεία. Θα αλλάξει όψη, θα γίνει πολύ πιο όμορφη» ανέφερε ο κ. Ρεμόντης και πρόσθεσε πως είναι υπ όψιν του η άσχημη κατάσταση του σιντριβανιού της πλατείας και πως η αποκατάσταση του είναι μέσα στις προτεραιότητες του.Ο κ. Ρεμόντης πρόσθεσε πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι εργασίες εξωραϊσμού του δημοτικού κήπου ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες σε όλα τα πάρκα και σημεία πρασίνου της Δράμας.
Σε ερώτηση για το αν επαρκούν πλέον τα άτομα που εργάζονται στον τομέα του πρασίνου ο αντιδήμαρχος απάντησε πως την περίοδο αυτή μετά την πρόσληψη ατόμων μέσω των προγραμμάτων 8μήνου, εργάζονται στην υπηρεσία του Δήμου πάνω από 25 άτομα με αποτέλεσμα να γίνεται αρκετή και καλή - σε επίπεδο ποιότητας -  εργασία στην πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα.


Πάντως φέτος δεν θα φυτεύουν μικρά εποχιακά λουλούδια στα πάρκα και άλλα σημεία της πόλης κυρίως για λόγους οικονομίας.
«Να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό» διαβεβαίωσε τους ακροατές του ALPHA NEWS 95,5 ο αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας Σταμάτης Ρεμόντης.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου