Την Δραμινή φοιτήτρια Ελισάβετ Χαραλαμπίδου βράβευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η Δραμινή φοιτήτρια Ελισάβετ Χαραλαμπίδου, η οποία πέτυχε την πρώτη θέση στη Σχολή Οδοντιατρικής Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή, παρουσία και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.
«Οφείλουμε όλοι οι Δραμινοί ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελισάβετ και τους γονείς της και ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο.
Αποτελεί εξαιρετική τιμή για την εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας, το γεγονός  ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά μαθητής των σχολείων μας βραβεύθηκε για την πανελλαδική του επιτυχία, με την ανώτατη τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. και Αναπλ. Γενικός Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κυριαζίδης.


«Ο ιδιαίτερος όμως έπαινος που βεβαίως αφορά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 1ου Λυκείου Δράμας, απευθύνεται κυρίως στην μαθήτρια και πλέον φοιτήτρια Ελισάβετ Χαραλαμπίδου, η οποία πέτυχε την πρώτη θέση στη Σχολή Οδοντιατρικής Θεσσαλονίκη τονίζει ο Δραμινός Βουλευτής.

Η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 
Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. 

Η σχολική περίοδος 2015-2016 ανέδειξε 1.094 αριστεύσαντες από όλη την Ελλάδα. Στα 14 χρόνια ζωής αυτού του θεσμού, η Eurobank έχει βραβεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 16.000 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων διακρίνονται σήμερα στην οικονομική, ακαδημαϊκή και επιστημονική ζωή της χώρας μας.
Η βράβευση των 58 αριστούχων που αναδείχθηκαν οι άριστοι μεταξύ των αρίστων, έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπιο Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας κ. Νικόλαο Καραμούζη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank κ. Φωκίωνα Καραβία.Από το νομό ΔΡΑΜΑΣ και το 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας, η αριστούχος Χαραλαμπίδου Ελισάβετ, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.413 στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Στο νομό βραβεύθηκαν 9 αριστούχοι από 18 σχολεία.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου