Το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες στο Κολυμβητήριο Δράμας

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Δράμας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Παπαδόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έναρξη εργασιών στο κολυμβητήριο Δράμας. Την εκτίμηση αυτή κατέθεσε σήμερα δημοσίως μέσα από την πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Δράμας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Παπαδόπουλος.
Μετά από καθυστέρηση πολλών μηνών λόγω αλλαγών στη νομοθεσία, ο Δήμος Δράμας πρόκειται να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στις προκηρύξεις των σχετικών μελετών και στη συνέχεια - αν όλα πάνε καλά -  στην έναρξη των εργασιών δημιουργίας της μεταλλικής κατασκευής που θα περικλείει όλο το Κολυμβητήριο, αφού πρώτα κατεδαφιστεί η υφιστάμενη οροφή και οι τοίχοι που την συγκρατούν.
Πρόκειται για ένα φιλόδοξο έργο προϋπολογισμού 1.700.000 περίπου, που όταν ολοκληρωθεί θα αλλάξει την εικόνα του κολυμβητηρίου Δράμας και της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου.
Ήδη, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, για το έργο αυτό υπάρχουν δεσμευμένα 1.056.000 ευρώ, τα οποία φρόντισε η δημοτική αρχή να βάλει «στην άκρη» τις δύο προηγούμενες χρονιές.
«Όμως, εκτός από τα δεσμευμένα χρήματα, είμαστε σε συνεχή επαφή με την κυβέρνηση στην κατεύθυνση εξοικονόμησης κάποιων κρατικών κονδυλίων με στόχο την χρηματοδότηση του έργου» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.  


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου