Τιμητική διάκριση στην Πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας Αγλαΐα Κατσιγιάννη.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Μάγια Τσόκλη βραβεύει την Αγλαΐα Κατσιγιάννη

Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στην πρόεδρο του συλλόγου παραπληγικών Δράμας Αγλαΐα Κατσιγιάννη στο πλαίσιο των φετινών Tourism Awards 2017, την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Athenaum InterContinental στην Αθήνα.

Πρόκειται για έναν θεσμό στον Ελληνικό τουρισμό που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προσελκύοντας το ενδιαφέρον 700 και πλέον προσωπικοτήτων του κλάδου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Η τιμητική διάκριση δόθηκε στην Αγλαΐα Κατσιγιάννη για την δημιουργία χάρτη προσβασιμότητας της Δράμας. Η απονομή στην πρόεδρο του συλλόγου παραπληγικών Δράμας πραγματοποιήθηκε από την ίδια την πρόεδρο της ανεξάρτητης κριτικής επιτροπής Μάγια Τσόκλη. Αποτελεί ύψιστη τιμή για την Αγλαΐα και κάνει περήφανη  την Δράμα και τους συμπατριώτες της.


Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν ακόμη στους Γιάννη Μπεχράκη, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την έκθεση «People on the Move», στη Maude VidaleNacquet, για τη διεθνή προβολή της Ελλάδας μέσω των άρθρων της, στον Αθανάσιο Σκούρα για τη διεθνή προβολή της ελληνικής γαστρονομίας, στον Νίκο Σκουλά για τη συνολική του συνεισφορά στον ελληνικό τουρισμό και στην δράση Tinos Food Paths για την ανάδειξη της γαστρονομίας της Τήνου.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 25μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Τσεκλένης, Λευτέρης Λαζάρου, Κώστας Βογιατζής, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα, Γιώργος Πίττας και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Στα Tourism Awards 2017  επιβραβεύτηκαν οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων και οι πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Στα βραβεία μάλιστα που διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, καταγράφηκαν ιδιαίτερα αυξημένες υποψηφιότητες εκ μέρους ηχηρών ξενοδοχειακών new openings και επιχειρήσεων του θαλάσσιου τουρισμού, του luxury travel και του digital tourism.

www.tourismawards.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου