Ο γιατρός Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας

Αναμνηστική φωτογραφία των μελών του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας.
Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης(κέντρο), Αντιπρόεδρος Λευτέρης Χρυσοχοϊδης(αριστερά), Γραμματέας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Ο γιατρός Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, Υπεύθυνος του τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας, είναι από το πρωί της Κυριακής ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης του οργάνου.

Η εκλογή του κυρίου Μπαϊρακτάρη διεξήχθη ομαλά και χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις στην εκλογική διαδικασία.
Η επιλογή του στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δράμας  αποτελεί προσωπική απόφαση του ίδιου του δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου και υποστηρίχτηκε και από τον απερχόμενο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Μπλούχο Κωνσταντίνο, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ζήτησε εδώ και καιρό την αντικατάσταση του για λόγους που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και πολιτική του, μελλοντική πορεία.

Πέρα από την υποψηφιότητα του με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις ερχόμενες εκλογές, την οποία και ανακοίνωσε κατά την ομιλία του την Κυριακή το πρωί στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Μπλούχος έχει προγραμματίσει ήδη την συμμετοχή του σε ιατρικά συνέδρια και σεμινάρια με στόχο την περεταίρω επιστημονική του εξειδίκευση.

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δράμας επανεξελέγη ο Λευτέρης Χρυσοχοϊδης και Γραμματέας ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.   

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου