Άριστης ποιότητας και φθηνό το νερό της Δράμας- Πολύ καλύτερο από το εμφιαλωμένο


Το νερό της Δράμας είναι εξαιρετικής ποιότητας και από τα καλύτερα στον κόσμο. Είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ουσία που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στον ανθρώπινο οργανισμό και όχι μόνο δεν πειράζει αλλά ίσα ίσα πίνοντας το κάνουμε καλό στον εαυτό μας.
Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Δράμας Σταυρούλα Συμεωνίδου στο πλαίσιο συνέντευξης της στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας νερού.

Η κα Σταυρούλα Συμεωνίδου στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5 στο πλαίσιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής

«Όταν βλέπω συμπολίτες μας να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό από τα σούπερ  μάρκετ τους αποτρέπω και τους λέω να μην φοβούνται να πίνουν νερό από την βρύση τους. Το νερό της Δράμας είναι άριστης ποιότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Συμεωνίδου.
Όσο δε για την τιμή του, η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΔ ανέφερε ότι είναι πολύ καλή σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας μας στις οποίες υπάρχουν ΔΕΥΑ, πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Και αυτό είναι δικαιολογημένο γιατί στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας όλα τα μεγάλα έργα  ύδρευσης και αποχέτευσης γίνονται από το Ελληνικό κράτος ενώ στη Δράμα όπως και στους υπόλοιπους  δήμους της χώρας γίνονται από τις κατά τόπους ΔΕΥΑ με αποτέλεσμα η επιβάρυνση να αφορά τους δημότες.
Η κα Συμεωνίδου τάχθηκε κατηγορηματικά κατά της οποιασδήποτε ιδιωτικοποίησης των ΔΕΥΑ στη χώρα μας, η οποία θα σημάνει ιδιωτικοποίηση του νερού και ζήτησε από τους πολίτες να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση προκειμένου να μην επιτρέψουνε σε κανένα να πουλήσει σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό: το νερό  


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου