Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ ο σύμβουλος Έβρου Σωτήριος Μποταΐτης

Ο νέος πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Σωτήρης Μποταϊτης(αριστερά) με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο σε αναμνηστική φωτογραφία
Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εξελέγη στην εκλογική διαδικασία που κύλησε ομαλά το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Σωτήριος Μποταΐτης.

Αντιπρόεδρος και Γραμματέας αναδείχθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Έβρου και Ξάνθης κκ. Σταύρος Καβαρατζής και Χουσεΐν Μεχμέτ Ούστα.
Επίσης, νέα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν με σειρά κατάταξης από την πλειοψηφία και τη μειοψηφία οι:
1.     Χρήστος Γεωργιτσόπουλος
2.     Κυριακή Αλατζά-Παπαδοπούλου
3.     Κωνσταντίνος Εξακουστός
4.     Μετίν Μουσταφά
5.     Κωνσταντίνος Αντωνιάδης
6.     Φώτιος Καραλίδης
7.     Αρχέλαος Γρανάς
8.     Παντελής Λασκαρίδης
Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν με σειρά κατάταξης από την πλειοψηφία και τη μειοψηφία οι:
1.     Ελεονώρα Μοσχοφίδου-Βλάχου
2.     Σταύρος Τσολάκης
3.     Αθανάσιος Αραμπατζής
4.     Γεωργία Χειράκη
5.     Μπιρόλ Ιντζέ Μεμέτ
6.     Αναστάσιος Τσαλδαρίδης
7.     Ριτβάν Κοτζά Μουμίν
8.     Γεώργος Ζιμπίδης
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής πρόκειται να οριστεί ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.
Με την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μποταΐτης δήλωσε:
«Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη και θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο και τους συναδέλφους μου για την πρόταση στο πρόσωπό μου και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν.
Θα εργαστώ για τη διατήρηση υψηλού επιπέδου στις συνεδριάσεις έτσι ώστε αυτές να αποτελούν πρότυπο δημοκρατικών και ουσιαστικών συζητήσεων. Η βελτίωση των λειτουργιών του Περιφερειακού Συμβουλίου, η αμεσότητα στην ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων και των πολιτών είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.»
Μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών, ο κ. Μέτιος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θέλω να συγχαρώ αμφότερα τα νέα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλό έργο στα νέα τους καθήκοντα.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία – όπως και με τους υπόλοιπους συναδέλφους – προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα της Περιφέρειάς μας και να εργαστούμε για την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας.»
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου