Απάντηση του Δημάρχου Δοξάτου στις καταγγελίες για κλίμα εργασιακού εκφοβισμού στον δήμο


Ο Δήμαρχος Δοξάτου απαντώντας στις καταγγελίες τις αντιπολίτευσης περί τρομοκράτησης υπαλλήλων του Δήμου από τον ίδιο τον Δήμαρχο, ανέφερε πως σαφώς και υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού σε υπαλλήλους του Δήμου Δοξάτου, όχι όμως από τον ίδιο αλλά από προϊστάμενους προς υφιστάμενους υπαλλήλους ενώ κατηγόρησε την «ηνωμένη αντιπολίτευση» ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς στον δήμο Δοξάτου από προηγούμενες περιόδους στις οποίες εμπλέκονται στελέχη της προηγούμενης διοίκησης και ενδεχομένως – όπως είπε – και υπάλληλοι του δήμου.

Ο κ. Δαλακάκης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τελικώς οι υποθέσεις θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη ακόμη κι αν χρειαστεί ο ίδιος ως δικηγόρος να εργαστεί στην κατεύθυνση υποστήριξης τους και τόνισε ότι παρά την θέληση του πρώην δημάρχου κ. Χατζαλαζάρου να μην εμπλακεί ο δήμος με την δικαιοσύνη, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να φτάσει σε πέρας, σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια, όλες τις υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής στο δήμο Δοξάτου.

Στην συνέντευξη του επανέλαβε την περίπτωση κλοπής 140.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Δοξάτου και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να εξυγιάνει την υπόθεση ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει επ ουδενί πίσω, εξαιτίας πιέσεων που δέχεται.      

Η συνέντευξη του Δημάρχου Δοξάτου στον ALPHA NEWS 95,5Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου