Διαμαρτυρίες του Αθλητικού Συλλόγου Γαία Δράμας προς τον Δήμο Δράμας


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες του Αθλητικού Συλλόγου Γαία Δράμας προς τον Δήμο Δράμας με αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο fb.
Ο Σύλλογος διαμαρτύρεται γιατί παρά το μεγάλο έργο του και τις πολλές επιτυχίες του σε πανελλήνιο επίπεδο, δεν έχει χώρους ούτε καν για να αποθηκεύει τον εξοπλισμό του, την στιγμή που υπάρχουν χώροι που έχουν δοθεί σε ανενεργά αθλητικά σωματεία.  «Αποθήκες στο αθλητικό Κέντρο Κραχτίδη οι οποίες είναι κλειδωμένες και κατειλημμένες από σωματεία ανενεργά, διαλυμένα και παροπλισμένα.
Αλλά και από σωματεία που δεν έχουν καμία σχέση και δραστηριότητα με το Αθλητικό Κέντρο. Παρ' όλες τις προφορικές αλλά και έγγραφες οχλήσεις μας δεν δόθηκε λύση στο πρόβλημα αυτό. Τα παιδιά μας αθλούνται καθημερινά και όλη την εβδομάδα στο ανωτέρω κλειστό γυμναστήριο χωρίς να έχουμε τον κατάλληλο χώρο για την αποθήκευση του Αθλητικού μας εξοπλισμού. Θα περιμένουμε λίγο ακόμα τον Δήμο Δράμας, μέχρι να αναλάβουν άλλες Υπηρεσίες δράση» αναφέρει στην ανάρτηση του στο fb μεταξύ άλλων, ο σύλλογος.

Και σε κάποια άλλη ανάρτηση τονίζεται: «Ένα υγιές σωματείο που διοικείται από τους γονείς από το Μάιο του 2016 με αγάπη για το άθλημα (με της τρικλοποδιές που δέχεται) χωρίς αποθήκη για την αποθήκευση των υλικών με λίγες και ακατάλληλες ώρες προπόνησης έφθασε πριν το τέλος του πρωταθλήματος 
1) 3 θέση πρωταθλήματος β εθνικής κατηγορίας
2) 1 θέση παγκορασίδων στον όμιλο μας και συνεχίζουν δυνατά
3) 2 θέση κορασίδων στον όμιλο μας και συνεχίζουμε δυνατά»


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου