Μπύρος: Θα τους σκίσουμε μέσα στο γήπεδο με 18 ποδοσφαιριστές λιοντάρια …Ξέσπασμα από ραδιοφώνου του Γιάννη Μπύρου αμέσως μετά την άρνηση του Απόλλωνα να δώσει εισιτήρια

O χορηγός της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την απόφαση του Απόλλωνα Καλαμαριάς να μην τους δώσουν εισιτήρια.

Για τις 15 προσκλήσεις: «Μας φτάνουν αυτές και 18 ποδοσφαιριστές λιοντάρια που έχουμε, θα τους σκίσουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι καλή πρόκληση, ας τους αντιμετωπίσουμε χωρίς φιλάθλους να έχει και μεγαλύτερη αξία ο αγώνας. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Άτιμος στην ζωή μου δεν ήμουν ποτέ και ούτε θα υπάρξω. Θα είμαι στο γήπεδο, θα περάσω και από το κέντρο του γηπέδου και μπορώ να τα βάλω και με όλη την κερκίδα τους».

Για τον Καλαιτζίδη: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος πήρε την απόφαση, δεν θέλω να ξέρω ούτε το όνομα του. Είναι δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε να κάνουμε με άτιμους ανθρώπους, που δεν έχουν καθόλου μπέσα. Όταν δίνεις κάτι και οι άλλοι δεν σου δίνουν , αυτό δεν είναι τίμιο».

 

«Θα διεκδικήσουμε τα εισιτήρια»

Ο γενικός ο γραμματέας του Ερασιτέχνη της Δόξα Δράμας, Νίκος Πίτσογλου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με μέτρα τάξης για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Για την απόφαση να μην σας δώσουν εισιτήρια: «Δεν ξέρω γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Εμείς τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τον υποδεχτήκαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με …δάφνες, γιατί σεβόμαστε την ιστορία του. Τον κ.Καλαιτζίδη τον υποδέχτηκα εγώ και τον ξεπροβόδισα εγώ και παρά την πικρία που είχα, για το λόγο ότι χάσαμε, όλα πήγαν καλά. Τους είχαμε δώσει την πιο καινούργια θύρα και κύλισε ο αγώνας με άριστα μέτρα ασφαλείας. Σήμερα προς μεγάλη μου έκπληξη, άκουσα τον εκπρόσωπο του Απόλλωνα καλαμαριάς, ότι δεν θα μας δώσουν εισιτήρια, παρά μόνο τις 15 προσκλήσεις που είναι υποχρεωμένοι να μας τις δώσουν. Ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι μια γιορτή και να κερδίσει ο καλύτερος. Τα εισιτήρια θα τα διεκδικήσουμε. Τους λόγους που μας είπαν, εγώ δεν τους κατάλαβα».

Πηγή: sportdrama.gr


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου