Δυστυχώς χάσαμε… Κέρδισε η Καλαμαριά με 2-0 στη «μητέρα των μαχών»


Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η Δόξα μέσα στην Καλαμαριά.
Ηττήθηκε με 2-0 από τον τοπικό Απόλλωνα χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία ανόδου στην Β Εθνική κατηγορία.
Οι κόποι, οι αγωνίες και τα όνειρα μιας ολόκληρης χρονιάς παίχτηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο δικαίως χαρακτηρίστηκε από τους παράγοντες και τους φίλους της ιστορικής ομάδας της Δράμας ως η «μητέρα των μαχών».

Φαίνεται πως η απουσία των φίλων της Δόξας μέσα στο γήπεδο της Καλαμαριάς μετά την γνωστή απαγόρευση του υπουργείου λειτούργησε αρνητικά για τη Δόξα και θετικά για τον Απόλλωνα.
Όμως και η ομάδα μας δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε προκειμένου να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, άνευρη και χωρίς το πάθος για τη νίκη έδωσε εύκολα χώρο στον Απόλλωνα ο οποίος με ένα γκολ του Κυβελίδη στο 53’ και ένα του Πόποβιτς στο 74’  τέλειωσε το παιχνίδι και συνάμα την κούρσα ανόδου στην Β εθνική.
Οι παίχτες της Καλαμαριάς ήθελαν περισσότερο τη νίκη και την κέρδισαν.

Πλέον η Δόξα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο Απόλλωνα. Μένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η συνέχεια είναι ευκολότερη για την Καλαμαριά, η οποία έχει τρεις αγώνες εντός έδρας και ένα(Παραλίμνι) εκτός. Αντίθετα η Δόξα έχει τρία παιχνίδια εκτός και ένα εντός.
Τυπικά στο παιχνίδι της Κυριακής πρωταθλητής στέφτηκε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Η ιστορική ομάδα της Δράμας μπορεί να μην τα κατάφερε φέτος όμως έβαλε ισχυρές βάσεις για την επόμενη χρονιά. Τα λάθη, οι παραλήψεις και οι αστοχίες της φετινής περιόδου ας γίνουν μάθημα στη διοίκηση της ομάδας προκειμένου του χρόνου να είναι πανέτοιμη για μια νέα κούρσα με στόχο την άνοδο στην Β κατηγορία.

Όμως και οι φίλαθλοι της Δόξας, τώρα χρειάζεται να δείξουν έμπρακτα πλέον την στήριξη τους στην ομάδα, τους παίχτες, την διοίκηση και τον χορηγό.
Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο αγώνας. 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου