Με 26.000 επισκέπτες «έκλεισε» η φετινή σεζόν για το χιονοδρομικό Φαλακρού


Με την υπόσχεση ότι η επόμενη χιονοδρομική περίοδος 2017-2018 για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού θα είναι καλύτερη από την φετινή έκλεισε τον απολογισμό του για την φετινή πορεία του χιονοδρομικού ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.
Οι αναφορές του εστιάστηκαν σε δύο σημεία:
1.      Την νομιμότητα η οποία φέτος τηρήθηκε στο χιονοδρομικό του Φαλακρού αφού για πρώτη φορά λειτούργησε έχοντας το ειδικό σήμα
2.      Την μεγάλη επισκεψιμότητα-τηρουμένων των αναλογιών-που στο σύνολό της άγγιξε τις 26.000 χιλιάδες ενώ ο αριθμός των εισιτηρίων τις 12.000 χιλιάδες.


Τα στοιχεία δόθηκαν σε συνέντευξη τύπου που από κοινού παραχώρησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης   Ειδική Σύμβουλος Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου, ο υπάλληλος της Π.Ε. Δράμας Δημήτριος Κυριαζίδης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Monte Noulikas - Noulikas Sons G.P.» Αλέξανδρος Νουλίκας.
Στη συνέντευξη τύπου ο κ.Αντιπεριφερειάρχης τόνισε:  «Το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού λειτούργησε πρώτη φορά με το ειδικό σήμα λειτουργίας τηρώντας τη νομιμότητα. Από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου το «Grand Opening Falakro»  έδωσε το στίγμα για το ξεκίνημα της χιονοδρομικής περιόδου διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους. Οι πίστες υψηλών προδιαγραφών και η άρτια λειτουργία ήταν οι βασικοί παράγοντες της φετινής επιτυχίας, καταφέρνοντας να προσελκύσουμε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από τις γείτονες χώρες. Η επισκεψιμότητα στο σύνολό της άγγιξε τις 26.000 χιλιάδες και ο αριθμός των εισιτηρίων τις 12.000 χιλιάδες.»
Ο κ.Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τις υπηρεσίες της Π.Ε. Δράμας και την ανάδοχη εταιρεία «Monte NoulikasNoulikas Sons G.P.» για την άριστη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου την περίοδο 2016-2017.
Κλείνοντας, ο κ. Πατακάκης επισήμανε: «Έχοντας ένα φιλόδοξο σχέδιο για το χιονοδρομικό μας, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, καθώς και με τις εργασίες συντήρησης που έχουν ήδη ξεκινήσει στο διθέσιο εναέριο αναβατήρα και στο  παλιό αναβατήρα «παππού» που θα ανοίξουν ένα μεγάλο χιονοδρομικό πεδίο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου στην επόμενη χιονοδρομική περίοδο 2017-2018 να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο το χιονοδρομικό μας κέντρο. Ευελπιστούμε πως η επόμενη χιονοδρομική περίοδος 2017-2018 θα είναι καλύτερη από την φετινή και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την πολύτιμη συνδρομή του κόσμου, που αγάπησε το χιονοδρομικό κέντρο και το έδειξε έμπρακτα στηρίζοντάς το.»Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου