Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος στον ALPHA NEWS 95,5

Συνάντηση του Δημάρχου Δράμας, κ Χριστόδουλου Μαμσάκου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, τη Βουλευτή Δράμας, κ. Χαρά Κεφαλίδου, και τον αναπληρωτή Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ, κ. Κωνσταντίνο Αβραμίδη.

Συνέντευξη στην ενημερωτική-δημοσιογραφική ζώνη του ALPHA NEWS 95,5 παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ερχόμενος προς τη Δράμα το πρωί της Δευτέρας.
Όπως ήταν φυσικό οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων εστιάστηκαν στα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία.
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατηγορηματικά τόνισε ότι πρέπει να στηριχθεί ο Μακρόν στο δεύτερο γύρο και να απομονωθεί η Λεπέν γιατί η ακροδεξιά δεν πρέπει να επικρατήσει στην Γαλλία. «Θα είναι ήττα για την δημοκρατία και την Ευρώπη».
«Τα υψηλά ποσοστά που έλαβε η ακροδεξιά και αντιευρωπαϊκή υποψηφιότητα της Μαρίν Λεπέν με τις ρατσιστικές θέσεις είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη», σημείωσε και πρόσθεσε ότι στον δεύτερο γύρο πρέπει να στηριχθεί από τις δημοκρατικές δυνάμεις και να εκλεγεί ο Μακρόν, με στόχο να προχωρήσει σε μία προοδευτική και μεταρρυθμιστική πολιτική με αλλαγή πολιτικών εντός της Ε.Ε. υπέρ της ανάπτυξης και της απασχόλησης και όχι της δογματικής λιτότητας.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πραγματοποιεί περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα, στους Νομούς Δράμας, Σερρών και Ημαθίας, από το Σάββατο 22 Απριλίου έως και την Τρίτη 25 Απριλίου.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας του έχει εκτός των άλλων συναντήσεις με εκπροσώπους αυτοδιοικητικών και  παραγωγικών φορέων.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου