Συνειδητή επιλογή ή τρικλοποδιά των δημοσιογράφων η απάντηση Καραγιαννίδη για το Άγιο Φώς;


Ανεξάρτητα με το αν κανείς συμφωνεί ή διαφωνεί με την θέση που εξέφρασε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης περί της μεταφοράς του Αγίου Φωτός στην χώρα μας, η χρονική στιγμή που έγινε η δήλωση του ήταν η πιο ακατάλληλη.
Διότι συμπίπτει με την περίοδο εκείνη που η μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών του, βιώνει την εβδομάδα των Παθών, ιδιαιτέρως σημαντική για την Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία.
«Θα μπορούσε ο κ. Καραγιαννίδης να αποφύγει την αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα κατά την συνέντευξη που παραχώρησε και να το θέσει «επί τάπητος» κάποια άλλη χρονική στιγμή όπου ο διάλογος για αυτό το θέμα αλλά και για άλλα πολύ πιο σημαντικά, θα ήταν δυνατόν να αναπτυχθεί υπό συνθήκες πολύ πιο ευνοϊκές» αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας που διαφωνούν με την πρωτοβουλία του κ. Καραγιαννίδη, ως προς τον χρόνο επιλογής.
Η αναφορά του την δεδομένη στιγμή, φάνηκε  ως πρόκληση του θρησκευτικού αισθήματος  των Ελλήνων Χριστιανών.
Για αυτούς μάλιστα που ισχυρίζονται πως ο κ. Καραγιαννίδης αναγκάστηκε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων και δεν επέλεξε ο ίδιος την χρονική στιγμή, η απάντηση είναι πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και την εμπειρία διαθέτει και την σχετική δεξιότητα ούτως ώστε με εύσχημο τρόπο να αποφύγει την τρικλοποδιά των δημοσιογράφων.
Εκτός κι αν δεν ήταν τρικλοποδιά αλλά συνειδητή επιλογή του βουλευτή.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου