Κατέρρευσε σκεπή σπιτιού στην οδό Ιουστινιανού


Η σκεπή ενός ακατοίκητου σπιτιού στην διασταύρωση των οδών Ιουστινιανού και Υψηλάντου κατέρρευσε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης κλείνοντας για αρκετή ώρα την κυκλοφορία σε ένα μεγάλο τμήμα της Ιουστινιανού.
Ευτυχώς την ώρα που κατέρρευσε η σκεπή δεν περνούσε από την οδό Ιουστινιανού κανένα αυτοκίνητο όπως επίσης και κανένας πεζός από το πεζοδρόμιο και έτσι δεν υπήρξαν θύματα. Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση όπως επίσης και των υπηρεσιών του δήμου Δράμας.Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος προκειμένου να το καταγράψουν και να διευθετήσουν την κυκλοφορία.
Στο σημείο έσπευσε ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Δράμας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Παπαδόπουλος και λίγο μετά έφτασαν μηχανήματα του δήμου προκειμένου να αποσύρουν τις πέτρες και τα χώματα από τον δρόμο.
Όπως ανέφερε στον ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Παπαδόπουλος, αύριο νωρίς το πρωί η αρμόδια επιτροπή θα επισκεφτεί το σημείο για να δει από κοντά την κατάσταση του κτιρίου και να αποφασίσει τί θα πράξει στο μέλλον.

 Ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Δράμας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Παπαδόπουλος 

«Ευτυχώς τα σχολεία που στεγάζονται στο συγκρότημα Αρρένων είχαν τελειώσει λίγη ώρα πριν και τα παιδιά είχαν ήδη περάσει από το σημείο εκείνο του πεζοδρομίου. Άλλως θα είχαμε τραυματισμούς» ανέφερε ένας από τους κατοίκους της περιοχής.
Να σημειώσουμε ότι το σημείο όπου έπεσε η σκεπή του σπιτιού είναι δύο μόλις τετράγωνα κάτω από το συγκρότημα Αρρένων, στο τμήμα της Ιουστινιανού προς Προσοτσάνη.

Μηχανήματα του δήμου  αποσύρουν τις πέτρες και τα χώματα από τον δρόμο.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου