Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στη Δράμα


Δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας το εορταστικό πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων.
Σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά την Κυριακή των Βαΐων από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.
Από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα της Δράμας θα είναι ανοικτά το πρωί από τις 8:30 μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 9:00 το βράδυ.
Την Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στη 1:00 το μεσημέρι και κλείσουν στις 7:00 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το απόγευμα.
Την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας Αντώνης Σκουλίδης ανέφερε ότι μια εβδομάδα πριν την εβδομάδα του ΠΑΣΧΑ, η κατάσταση στην αγορά της Δράμας είναι υποτονική και δεν παρουσιάζεται κανένα αγοραστικό ενδιαφέρον από την πλευρά του καταναλωτικού κοινού.
Ο ίδιος, αν και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει ανάκαμψη τις επόμενες ημέρες, έκρινε ότι η κατάσταση αυτή είναι απόρροια των τεράστιων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου