Σοβαρό ενδεχόμενο να ανέβει και ο δεύτερος της Γ’ Εθνικής(;)


Φωτιά στο ποδοσφαιρικό σκηνικό της Γ εθνικής κατηγορίας έχουν βάλει κάποια δημοσιεύματα ιστοσελίδων που αναφέρονται σε σενάρια ανόδου δύο ομάδων από κάθε όμιλο της Γ εθνικής κατηγορίας στην Football league, από τη νέα χρονιά.
Τα σενάρια αυτά είναι υπόψη της διοίκησης της Δόξας η οποία τα αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες, με σκεπτικισμό.

Το παρακάτω δημοσίευμα είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα: thematch.gr
«Οι ανακατατάξεις που αναμένεται να γίνουν απο τη νέα περίοδο στην Football league είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν και τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν το εισιτήριο ανόδου από τη Γ’ προς τη Β’ Εθνική.
Φέτος την άνοδο απο τη Γ’ Εθνική παίρνουν ως γνωστόν οι πρωταθλήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων. Επίσης, από τη Football league φέτος υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες.
Το υπάρχον σχέδιο της Ε.Π.Ο είναι από τη νέα χρονιά η Football league να απαρτίζεται απο δύο ομίλους Βορρά και Νότο, των δέκα ομάδων ο καθένας. Όμως ο υφυπουργός αθλητισμού δεν συμφωνεί με αυτό το σχέδιο αφού θα πρόκειται για ένα πολύ μικρό χρονικά πρωτάθλημα με λίγες αγωνιστικές.
Γι’ αυτό η Ε.Π.Ο προσανατολίζεται στο να ανέβουν δύο ομάδες απο κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής έτσι ώστε να δημιουργηθούν στη Football league απο τη νέα χρονιά δυο όμιλοι των 12 ομάδων.
Εξελίξεις γ αυτό το θέμα θα υπάρξουν μετά το Πάσχα όμως σίγουρα θα δώσουν τεράστιο ενδιαφέρον στην τελική ευθεία των ομίλων της Γ’ Εθνικής».

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου