Αλλαγή σκυτάλης στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας - Αποχωρεί μετά από 12 χρόνια ο Γιάννης Γεωργιάδης

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας Γιάννης Γεωργιάδης στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5

Μετά από 6 χρόνια στο τιμόνι του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας και άλλα 6 στη διοίκηση του, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γεωργιάδης αφήνει τα ηνία και δίνει την σκυτάλη σε κάποιους άλλους συναδέλφους του κυνηγούς, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας.

«Η απόφαση ελήφθη με πόνο ψυχής αλλά έπρεπε να το κάνω για να δώσω τη δυνατότητα σε άλλους, νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον σύλλογο. Φυσικά και θα είμαι μαζί τους, δίπλα τους, ως απλός στρατιώτης όπως τότε που πρωτοξεκίνησα στο σύλλογο» ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Οι εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο θα γίνουν την Κυριακή 7 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο και ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε όλους τους κυνηγούς να προσέλθουν για να εκλέξουν την νέα διοίκηση του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος θα συνεχίσει τη δράση του μέσα από την ιδιότητα του μέλους της κυνηγητικής ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, τις τοπικές αρχές, του δημοσιογράφους και φυσικά την οικογένεια του για την στήριξη που του παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονταν στο τιμόνι του συλλόγου.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου