Πόλεμος ανακοινώσεων Καλαμαριάς – Δόξας Υβριστική ανακοίνωση του Απόλλωνα εναντίον του κ. Μπύρου – Απάντηση της Δόξας


Με μια ανακοίνωση που βρίθει υβριστικών επιθετικών χαρακτηρισμών εναντίον του χορηγού της Δόξας κ. Μπύρου, το «ποδοσφαιρικό τμήμα» του Απόλλωνα Καλαμαριάς προσπαθεί να …φέρει τα πάνω κάτω ή -όπως σωστά λέει ο πάνσοφος ελληνικός λαός - να κάνει το άσπρο …μαύρο.
Στην ανακοίνωση, η οποία είναι διανθισμένη με αναφορές στον Πλάτωνα και στον υμνογράφο του “Άλαλα τα χείλη των ασεβών», το …«ποδοσφαιρικό τμήμα» του Απόλλωνα, ακολουθεί την τακτική της συκοφάντησης και ρήψης λάσπης στο πρόσωπο του ανθρώπου που ηγείται της προσπάθειας της δραμινής ομάδας για άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία.

Άμεση ήταν η απάντηση της Δόξας Δράμας στην ανακοίνωση της Καλαμαριάς.
Η Δόξα παραθέτει επακριβώς την από 9-5-2017 έκθεση της Αστυνομίας που περιγράφει όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, ως απάντηση στο«ποδοσφαιρικό τμήμα» του Απόλλωνα.

Η Ανακοίνωση του… ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς

“Άλαλα τα χείλη των ασεβών, τα χείλη τα δόλια τα λαλούντα κατά του δικαίου ανομίαν εν υπερηφανίαν και εξουδενώσει” γράφει ο υμνογράφος από τον Ψαλμό 30 στίχος 19. Δηλαδή, βουβά και αμίλητα ας γίνουν τα χείλη από τα οποία βγαίνει δόλος και πονηριά εναντίον του δικαίου, χείλη που συκοφαντούν και μιλούν με αλαζονεία και θράσος που εξουθενώνει τα πάντα.
Ανέντιμα, άτιμα, υπόγεια και με απληστία μας πολεμά ο νεόκοπος “Μέγας;” χορηγός της ομάδας της Δόξα Δράμας. Αρχίζοντας από την πρώτη αγωνιστική! Ενέργεια καινοφανή και ανήκουστη στα ιστορικά πεπραγμένα του ελληνικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κι ακόμη χειρότερα: συνεχίζει και μας πολεμά μέχρι και σήμερα, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και ίσως και ύστερα από την λήξη του πρωταθλήματος της συνολικής διάρκειας των εννέα μηνών. Ήδη σε μια μακρά, επίμονη και διαρκή πολεμική.
Κι ας ταπεινώθηκε, χωρίς καμία αμφιβολία, σε κάθε επίσημη αγωνιστική μας σύγκρουση, εντός του γηπέδου. Κι ας οικτιρίστηκε από κάθε αντίπαλό του στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος, για την έκδηλη αγωνιστική αδυναμία της ομάδας του, να πρωταγωνιστήσει. Εξακολουθεί και λερώνει αδίστακτα το ειδικό βάρος της ομάδας της Δόξας, που ανέκαθεν ήταν συνώνυμο με την εντιμότητα, την παλληκαριά και την αξιοσύνη της μέσα στα γήπεδα, παρά τις αδικίες που πλειστάκις υπέστη. Με πράξεις αντιστρόφως ανάλογες της ηθικής του ποδοσφαίρου, που τίμησαν και τιμούν πρώτιστα οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας της Δόξας.
Υπενθυμίζουμε στον κ. χορηγό, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι καν «Δοξαίος», ότι η Δόξα είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και διοικείτο στο παρελθόν από σοβαρούς και έντιμους παράγοντες και όχι «μικρόψυχους» και «κοντούς»-κοντόφθαλμους.
Με εφόδιο τα αργύριά του, ο άφρων χορηγός θεωρεί πως μπορεί να εξαγοράσει την χαμένη τιμή και υπόληψη της Δόξας, τις απώλειες των οποίων είναι ο ηθικός αυτουργός. Πραξικοπηματικά επιδιώκει να καταστήσει προβιβάσιμη “πρωταθλήτρια” την χωλαίνουσα ομάδα του, χρησιμοποιώντας ελάχιστο μέρος της δικογραφίας, για αγώνα στον οποίο δεν έλαβε μέρος η ομάδα του. Έτσι συνηθίζει και πράττει από την πρώτη αγωνιστική, ουσιαστικά φαλκιδεύοντας την ακεραιότητα του φετινού πρωταθλήματος.
“Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσεις” μας δίδαξε ο Πλάτων κατά τον χρυσό αιώνα της Αθήνας. Ούτε αυτό μπόρεσε να τηρήσει ο α-χορηγών την Δόξα μονάχα το “ουαί τοις ηττημένοις”! Με δήθεν όπλο, την μονομερή έκθεση ενός Δραμινού στην καταγωγή αξιωματούχου της Αστυνομίας, αιτείται την παρέμβασή του στην Ε.Π.Ο. στην διένεξη άλλων ομάδων, υποστηρίζοντας πάλι πως έχει “έννομο συμφέρον”. Μη λαμβάνοντας υπόψη την δημοσιοποιηθείσα δήλωση της υπαίτιας ομάδας, πως αναλαμβάνει όλη την ευθύνη της μη συμμετοχής της στον υπό εξέταση αγώνα. Ειδικότερα αυτή δήλωσε ότι αποχώρησε από το γήπεδο, με δική της ευθύνη και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
“Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της φετινής αποτυχίας. Θα πω κάτι τίμια. Θα ήταν άδικο να ανέβει η Δόξα. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος και πήρε αυτό που άξιζε. Εάν γινόταν το αντίθετο θα το είχα βάρος μέσα μου.” Αυτά δήλωνε αυτολεξεί και πολύ πρόσφατα ο ανεκδιήγητος χορηγός. Και πριν στεγνώσει το μελάνι των λεγομένων του, έκανε την κολοτούμπα του, στην οποία μονάχα μπορεί να γίνει σύντομα πρωταθλητής. Επειδή είναι ανίκανος να υλοποιήσει ένα ουσιαστικό σχεδιασμό πρωταθλητισμού για την Δόξα της Δράμας, παρά τις προσδοκίες των Δραμινών.
Γι’ αυτό βουβά κι αμίλητα ας γίνουν τα χείλη από τα οποία βγαίνει δόλος και πονηριά εναντίον του δικαίου. Χείλη που συκοφαντούν και μιλούν με αλαζονεία και θράσος που εξουθενώνει τα πάντα κι αφήνουν ξεκάθαρα εκτεθειμένο τον ασεβούντα. Που ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεγελάσει, όχι μόνο τον εαυτό του αλλά κυρίως τον απλό και έντιμο φίλαθλο της Δράμας.
 Εκ του  Ποδοσφαιρικού  Τμήματος».


Η Απάντηση της Δόξας Δράμας

Η Καλαμαριά προσπαθεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ….

Αντί άλλης απαντήσεως στα όσα εξυβριστικά, συκοφαντικά και δυσφημιστικά, για άλλη μία φορά αναγράφονται στην τελευταία ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς κατά του χορηγού μας Γιάννη Μπύρου, παραθέτουμε επακριβώς την από 9-5-2017 έκθεση της Αστυνομίας που περιγράφει όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, που δεν διεξήχθη λόγω της ανεξέλεγκτης βίας των υπευθύνων της Καλαμαριάς, εντός του διαδρόμου των αποδυτηρίων.
Η από 9-5-2017 έκθεση της  Αστυνομίας αναφέρει αυτολεξεί:
«Περί ώρα 15:30, κατά την άφιξη της αθλητικής αποστολής ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα και της εισόδου των παικτών εντός του διαδρόμου των αποδυτηρίων, ο προπονητής της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ), πλησίασε τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ), τον εξύβρισε λέγοντάς του «ψηλέ εσύ είσαι μουνόπανο» και απρόκλητα βιαιοπράγησε εναντίον του (πιάνοντας με το δεξί χέρι τα γεννητικά του όργανα, τα οποία έσφιξε προκαλώντας του έντονο πόνο, ενώ με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων έληξε το περιστατικό).
Ακολούθως, κατά την κίνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, εντός του διαδρόμου και εξωτερικά των αποδυτηρίων ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) εκτόξευσε  απειλές εναντίον  του ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΜΑΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ) και ακολούθως του επιτέθηκε απρόκλητα πιάνοντάς τον από τον λαιμό και χτυπώντας τον στον τοίχο με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικών βλαβών.  Στο ίδιο χρονικό σημείο ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΔΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) βιαιοπράγησε εναντίον του ποδοσφαιριστή ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΜΑΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα και ανάγκασε αυτόν να παραμείνει γονατιστός στο πάτωμα, ενώ ταυτόχρονα ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του κατάφερε απρόκλητα χτυπήματα με την γροθιά του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με αποτέλεσμα  την πρόσκληση σε αυτόν σωματικών βλαβών. Κατόπιν παρέμβασης των αστυνομικών ο ΔΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ απελευθέρωσε τον ΜΑΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και  τράβηξε αμέσως βίαια από το χέρι προς το μέρος του ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, με αποτέλεσμα  να του προκαλέσει μώλωπες και εκδορές στο δεξιό μπράτσο του και στο αμέσως μετέπειτα χρονικό σημείο, εντός του ίδιου χώρου έπιασε βίαια και απρόκλητα από το λαιμό τον Αρχηγό της αποστολής του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον παρέσυρε εκτός του διαδρόμου των αποδυτηρίων, απωθώντας αυτόν με δύναμη σε τσιμεντένιο τοίχο, στον οποίο προσέκρουσε με δύναμη, προκαλώντας του σωματική βλάβη.
Κατά την είσοδο των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας εντός των αποδυτηρίων ο ΔΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εκτόξευσε απειλές  ευρισκόμενος εξωτερικά των αποδυτηρίων του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ αναφέροντας «άμα μου κάνεις μήνυση δεν θα φύγεις από εδώ μέσα».
Είναι λοιπόν καλύτερο να σιωπά η προσωποποίηση της βίας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η Καλαμαριά προσπαθεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, εφαρμόζοντας την τακτική «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι θα είναι σκάνδαλο η απαλλαγή της Καλαμαριάς με τέτοιο βαρύ κατηγορητήριο.
Ελπίζουμε ότι η τακτική «κουκουλώματος» της υπόθεσης δεν θα ευδοκιμήσει και η αθλητική δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της.

                O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ                                     ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου