Ανακοίνωση της Δόξας για τη μη δίωξη του Απόλλωνα Καλαμαριάς… με υπονοούμενα


Στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ εξετάσθηκε η υπόθεση του μη διεξαχθέντος  ματς μεταξύ των ομάδων Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, παρά το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας κατέθεσε αίτημα αναβολής της διότι ζήτησε να τοποθετηθεί ο αθλητικός εισαγγελέας επί του θέματος.
Όπως αναφέρει ο αθλητικός συντάκτης του ALPHA NEWS 95,5 Λάζαρος Παπαλαζάρου στην ιστοσελίδα του www.draminaspor.gr αλλά και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 «Δυστυχώς, το αίτημα της Δόξας Δράμας δεν έγινε δεκτό και η συζήτηση έγινε κανονικά. Εκεί..."ως δια μαγείας" τα πάντα αναφέρθηκαν ως "γεγονότα λεκτικής αντιπαράθεσης" ενώ διαπιστώσαμε όλοι (σύμφωνα με δημοσιεύματα) ότι οι δύο ομάδες έχουν και τον ίδιο φυσιοθεραπευτή !!!!
Σύμφωνα, επίσης, με δημοσιεύματα του τύπου της Θεσ/νικης, για να αποδειχθεί ότι όλα συνέβησαν στη φαντασία "κάποιων" (!!!!) οι δύο ομάδες έχουν κλείσει και φιλικό ματς, μεταξύ τους στις 02/06/2017».

Εντωμεταξύ ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα στην οποία τονίζεται ότι η Δόξα θα υποβάλλει και νέο αίτημα προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει δίωξη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ καταγράφεται και ένα πολύ σημαντικό ερώτημα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Δόξα στην Πειθαρχική Επιτροπή δεν έγινε δεκτό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Στην Πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο. Συζητήθηκε η μη τέλεση του αγώνα Απόλλωνα Καλαμαριάς- Α.Ο. Kαρδίας.
Ο Γ.Σ. Δόξα  Δράμας υπέβαλε αίτημα παρέμβασης στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με αριθμό  Πρωτοκόλλου καθώς επίσης και αίτημα στον Αθλητικό Εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχοντας πάρει επίσης αριθμό πρωτοκόλλου.
Επειδή μέχρι σήμερα δεν ασκήθηκε δίωξη υποβάλαμε αίτημα αναβολής το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από την Πειθαρχική Επιτροπή για λόγους που γνωρίζουν μόνο οι δικαστές.

Επίσης θα υποβάλουμε άμεσα και νέο αίτημα προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει δίωξη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

                O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ                                     ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου