Η Ευαγγελία Τσάννη από τους Πύργους Δράμας πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κίκμποξινγκ και καράτε

Η Ευαγγελία Τσάννη με τον σύντροφο και προπονητή της Χαράλαμπο Ζέσκα(αριστερά)

Στο Liberec της Τσεχίας διεξήχθη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της WKU (World Karate and Kickboxing Union), από τις 25 έως 28 τις Μαΐου 2017
Η Ευαγγελία Τσάννη από τους Πύργους Δράμας πήρε μέρος με συνολικά 4 συμμετοχές σε καράτε και κικμπόξινγκ και κέρδισε 3 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο μετά από αγώνες με Τσεχία, Αγγλία, Αυστρία και Γερμανία.
Ο σύντροφος της, συναθλητής και προπονητής της Χαράλαμπος Ζέσκας, ο οποίος κατάγεται από τα Γιαννιτσά, έλαβε μέρος με δύο συμμετοχές σε Light και Full Contact κικμπόξινγκ αντίστοιχα, και κέρδισε το χρυσό στο LC και το αργυρό μετάλλιο στο FC μετά από αγώνες με Γερμανία και Αυστρία.
Η Ευαγγελία Τσάννη Την προετοιμασία και τις προπονήσεις τις κάνανε στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, δίπλα στη δουλειά της, σαν κτηνίατρος.
Ο Χαράλαμπος επιστρέφει την Τρίτη στην Ελλάδα, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISKA, που θα διεξαχθεί από 31 Μαΐου έως 4 Ιουνίου στην Αθήνα.
Μαζί και η Ευαγγελία, όπου θα πάρουν μέρος με την Εθνική Ελλάδας (που ανήκουν από το 2013 και συμμετέχουν κάθε χρόνο…).
Ο μεν Χαράλαμπος θα αγωνιστεί για τον παγκόσμιο τίτλο και η Ευαγγελία θα υπερασπιστεί επίσης τον τίτλο της, ως παγκόσμια πρωταθλήτρια, τον οποίο κατέκτησε πέρσι στην αντίστοιχη οργάνωση στη Γερμανία.

Η φωτογραφία είναι στη Γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα με τα μετάλλια τους.

Με πληροφορίες από: www.logospellas.gr

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου