Σωματική επίθεση εναντίον του καταγγέλλει ο δήμαρχος Δοξάτου


Για άσκηση σωματικής βίας και επίθεση εναντίον του, κατήγγειλε τον δημοτικό σύμβουλο Παρασκευά Ζαχαριάδη ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
Ο Δήμαρχος μιλώντας για τον συγκεκριμένο σύμβουλο τον χαρακτήρισε «ζουλού» και τόνισε ότι «δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη από την συμπεριφορά» του συγκεκριμένου κυρίου.
Ανέφερε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο στο Δοξάτο το βράδυ της 2ας Μαΐου, μετά τις ιπποδρομίες και την ώρα που έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση
Όπως είπε στην συνέντευξη του, ο κ. Ζαχαριάδης αμέσως μετά το τέλος των ιπποδρομιών πλησίασε την μητέρα του Δημάρχου και έβγαλε μια δυνατή κραυγή στο αυτί της.
Όταν ο κ. Δαλακάκης έμαθε για το περιστατικό αυτό λίγη ώρα μετά, τηλεφώνησε  στον κ. Ζαχαριάδη για να τον ρωτήσει για τον λόγο για τον οποίο προέβη σε αυτή την κίνηση.
Ο κ. Ζαχαριάδης του είπε ότι θα τον συναντήσει και θα του εξηγήσει από κοντά, πήγε στο Δοξάτο και μέσα στο μαγαζί έγινε η φασαρία.
Μετά το περιστατικό ο κ. Δαλακάκης πήγε στο νοσοκομείο και όπως είπε στην συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς σοβαρά τραύματα αλλά την ώρα της συνέντευξης του – το πρωί της Τετάρτης - είχε πάγο στο πόδι του.
Ο κ. Δαλακάκης αναφερόμενος στον κ. Ζαχαριάδη και θέλοντας να επισημάνει την σχέση του με τη Ν.Δ. και τον βουλευτή, είπε ότι πέρα από σύζυγος της πρόεδρου της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας είναι και άνθρωπος του κοντινού περιβάλλοντος του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο κ. Δαλακάκης σημειώνει:
«Πριν από λίγες ώρες, ένας εκ των Αποστατών και μέλος της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης, (και σύζυγος της πρόεδρου της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας) ο κος Παρασκευας Ζαχαριάδης εξαπέλυσε σωματική επίθεση εναντίον μου.
Την ημέρα που διεξήχθησαν άριστα από τον Ιππικό οι Ιπποδρομίες του Δοξάτου, που άρχισε η ανακαίνιση των ΚΑΠΗ Αγίου Αθανασίου και Κυργίων, το ανωτέρω μέλος της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης δίδαξε ανεπανάληπτο πολιτικό πολιτισμό.... στον οποίον απαντούμε όπως πάντα... με χαμόγελο και πολύ δουλεία!!!
Ευχαριστώ θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου, το Νοσοκομείο Δράμας και ιδιαίτερα τον εξαίρετο ιατρό Παναγιωτιδη Αλέξανδρο! Δεν σταματάμε ούτε με τανκς»

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου