Η Ένωση Κυριών Δράμας τίμησε την μητέρα σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση

Η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας Αλίκη Τσιαμούρα στο κέντρο. Αριστερά η κα Όλγα Βασιλείου, ειδική πυρηνική γιατρός και δεξιά η κα Φωτεινή Δημίου, σύμβουλος καθοδήγησης και εμψύχωσης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Ήταν ομολογουμένως μια ιδιαίτερη βραδιά για τη Δράμα και την Ένωση Κυριών, αυτή της Δευτέρας 15 Μαΐου 2017.
Η πρωτότυπη εκδήλωση που διοργάνωσε η γνωστή για την έντονη φιλανθρωπική της δράση, οργάνωση προς τιμήν της μητέρας με αφορμή την ημέρα της μητέρας, απέσπασε ιδιαιτέρως θετικά σχόλια.
Φέτος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συμμετοχή δύο καταξιωμένων στον χώρο της επιστήμης τους, γυναικών: της κας Όλγα Βασιλείου, ειδικού πυρηνικού γιατρού και της κας Φωτεινής Δημίου, συμβούλου καθοδήγησης και εμψύχωσης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και συμβούλου επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση που πλαισιώθηκε από ενδιαφέροντα event,  τίμησαν με την παρουσία τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοικητικής σκηνής καθώς και της κοινωνικής ζωής της πόλης.
Κυρίαρχος ήταν ο ρόλος για μια ακόμη φορά της προέδρου της Ένωσης Κυριών κας Αλίκης Τσιαμούρα η οποία εδώ και δεκαετίες προσφέρει με την δράση της σημαντικό έργο στην κατεύθυνση βοήθειας συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη στήριξης.

Φωτο: Constantine Garelas 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου