Στην κορυφή η αερολέσχη Αίολος Δράμας


Η αντιπροσωπεία της αερολέσχης Αίολος Δράμας
Τις δύο πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών κέρδισε η αερολέσχη «Αίολος» Δράμας στους αγώνες αλεξιπτώτου πλαγιάς που διεξήχθησαν στην Δεσκάτη Γρεβενών.

Η αντιπροσωπεία της Δράμας με επικεφαλής της τον πρόεδρο της αερολέσχης Ιωαννίδη Γιάννη συμμετείχε στους αγώνες με 7 Δραμινούς αθλητές: Χουρμουζιάδη Κώστα, Πολυχρονιάδη Πολυχρόνη, Σπύρογλου Δημήτρη, Γιορανίδη Λάζαρο, Ιορδανίδη Δημήτρη, Πιστικό Ιωάννη.

Αριστερά ο Πιστικός Ιωάννης, στο κέντρο ο πρόεδρος της αερολέσχης Δράμας Γιάννης Ιωαννίδης που παρέλαβε το κύπελλο και ανέβηκε στο ψηλότερο σημείο του βάθρου εκπροσωπώντας την αερολέσχη Δράμας και τον νικητή των αγώνων Ιορδανίδη Δημήτρη.

Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέκτησε ο Δημήτρης Ιορδανίδης και τη δεύτερη θέση ο Ιωάννης Πιστικός.
Σους αγώνες πήραν μέρος πάνω από 50 αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Ελβετία, τη Γαλλία και την Ουκρανία. Οι πτήσεις έγιναν από υψόμετρο 1.500 μέτρων, στο βουνό πάνω από την πόλη της Δεσκάτης.
Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος της αερολέσχης Δράμας Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία των παραγόντων του Δήμου Δεσκάτης καθώς και για τους χώρους που χρησιμοποιήθηκαν για τους αγώνες.
Σε αντίθεση με την Δράμα όπου εδώ και χρόνια η λέσχη προσπαθεί να ολοκληρώσει τις υποδομές και εγκαταστάσεις στις πίστες της αλλά και στους δρόμους που οδηγούν σε αυτές, τόσο στους Πύργους όσο και στον Κορύλοβο, χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση από την πλευρά των αυτοδιοικητικών αρχών.  


Όπως ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης, «αν ολοκληρωθούν οι υποδομές τότε μπορούμε να διεξάγουμε στη Δράμα μεγάλους διεθνείς αγώνες και να φέρουμε στη μικρή μας πόλη που τόσο ανάγκη έχει από τουρίστες, πλήθος αθλητών με τις οικογένειες τους.
«Δυστυχώς όμως αυτό, δεν το έχουν κατανοήσει οι τοπικοί μας άρχοντες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να φέρουμε κόσμο στη Δράμα για κάποιες λεπτομέρειες που οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα και τον κόσμο θα γίνονταν πράξη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».


«Φανταστείτε» ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης στον ALPHA NEWS 95,5 «στον Κορύλοβο θέλουμε κάποια φορτηγά με χώμα προκειμένου να ολοκληρωθεί το στρώσιμο της ανατολικής πλευράς της πίστας για να είμαστε έτοιμοι. Ε, αυτό το χώμα δεν μπορούν να μας το φέρουν εδώ και χρόνια, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις μας. Τι να πω άλλο;».

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου