Βόλεϊ final four Παγκορασίδων στη Δράμα, την Κυριακή 7 Μαΐου

Οι αθλήτριες της ομάδας Βόλεϊ Α.Σ. Γαία Δράμας σε αναμνηστική φωτογραφία

Την Κυριακή 7 Μαΐου η Δράμα φιλοξενεί στο γήπεδο Κραχτίδη μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις της περιφέρειας μας, στο άθλημα του Βόλεϊ.
Φιλοξενεί το Βόλεϊ final four Παγκορασίδων, φιλοδοξώντας να βάλει ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την προώθηση και την αναβάθμιση του αθλήματος της πετοσφαίρησης.
Η διοργάνωση αφορά στα ζευγάρια της τελικής φάσης μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν: Α.Σ. Γαία Δράμας, Γ.Σ. Δράμας, Νίκη Αλεξανδρούπολης και Αμαζόνες Μαΐστρου.
Δύο ομάδες από τη Δράμα και δύο από την Αλεξανδρούπολη.
Η ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί της Κυριακής και τα ζευγάρια είναι: Γαία Δράμας - Νίκη Αλεξανδρούπολης και Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης  - Γ.Σ. Δράμας.
Το απόγευμα στις 15:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 17:00 ο τελικός.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Γαία Δράμας Αθανάσιος Κάππας στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5
Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του Α.Σ. Γαία Δράμας Αθανάσιος Κάππας κάλεσε τους φιλάθλους της Δράμας να προσέλθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τα κορίτσια που θα αγωνιστούν ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να είναι στον τελικό η ομάδα του.

Λίγα λόγια για τον Α.Σ. Γαία Δράμας
Ο Α.Σ. Γαία Δράμας ιδρύθηκε το 2016 με έδρα την πόλη της Δράμας. Έμβλημα του Συλλόγου είναι η Γαία ( το πρωταρχικό όνομα της Γής όπως την ονόμασαν οι Αρχαίοι Έλληνες ) και χρώματα της ομάδας είναι το άσπρο και το μπλε. Νονές (αυτές που έδωσαν το όνομα) είναι οι ίδιες οι παίκτριες της ομάδας.
Η διοίκηση αποτελείται
Πρόεδρος Αθανάσιος Κάππας
Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Καραισαρλής
Ταμίας Νικόλαος Σταυρινάκης
Μέλος Ευστάθιος Κεραμιτσόπουλος
Μέλος Παυλος Παλληκάρης
Μέλος Επλίδα Ξανθοπούλου
Έφορας Ιωάννης Νταλίανης
Το σωματείο έχει σαν στόχο να διδάξει σε κορίτσια και αγόρια κάθε ηλικίας τα μυστικά του Βόλεϊ, του υπέροχου αυτού ομαδικού αθλήματος που με την οργανωμένη και συστηματική ενασχόληση των παιδιών στα τμήματα υποδομής μας μέσω της καθοδήγησης έμπειρων και σωστά καταρτισμένων προπονητών, δίνει την δυνατότητα σε αυτά αφενός να μάθουν ουσιαστικά το άθλημα της Ποδοσφαίρισης  και αφετέρου να κοινωνικοποιηθούν μέσω της ένταξής τους σε μια μικρότερη κοινωνία, την αθλητική ομάδα.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η δημιουργία μιας αθλητικής κυψέλης για όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δράμας  και όχι μόνο.
Το Σωματείο Α.Σ. Γαία Δράμας ανήκει επίσημα στην δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρεσης από 28/05/2016 και συμμετέχει στα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης - Ανατ. Μακεδονίας.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου