Αλλαγή σκυτάλης στην παράταξη Project Δράμα 2020

Ο Βαγγέλης Καλφόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο Δράμας

Ο Αλέξης Τσιαμπούσης θα είναι πλέον ο εκπρόσωπος της παράταξης  Project Δράμα 2020 στο δημοτικό συμβούλιο Δράμας μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Καλφόπουλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Δράμας.
Όπως αναρτήθηκε στον λογαριασμό της παράταξης στο fb:
«Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν πολύ ιδιαίτερο για το Project Δράμα 2020. Ο επικεφαλής στις δημοτικές εκλογές του 2014 Βαγγέλης Καλφόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Δράμας.
Ο Βαγγέλης ήταν από τους πιο συνεπείς, εργατικούς και παρεμβατικούς δημοτικούς συμβούλους, κάτι που αποτυπώθηκε και στις τοποθετήσεις του δημάρχου, των επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης και δημοτικών συμβούλων.
Κατά την τοποθέτησή του, τόνισε ότι η λειτουργία της παράταξής μας επιτρέπει σε όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής να είναι γνώστες του συνόλου των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου. Άλλωστε, για το Project, η θέση του δημοτικού συμβούλου είναι απλά το όχημα για την εκπροσώπηση των μελών της παράταξης και όχι ένα προσωπικό λάφυρο.
Ξεκαθάρισε ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μέσα φυσικά από τα όργανα της παράταξής μας, προκειμένου να ολοκληρώσουμε αυτό για το οποίο ξεκινήσαμε, δηλαδή την αλλαγή του μοντέλου αυτοδιοίκησης.
Εξυπακούεται ότι από τον Βαγγέλη ξεκινάει η στελέχωση του ψηφοδελτίου νίκης του Project ενόψει των εκλογών του 2019, εφόσον το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τότε.
Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για όσα πρόσφερε ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης. Η εμπειρία του θα είναι πολύ χρήσιμη στην προετοιμασία των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου για την υπόλοιπη δημοτική περίοδο.
Ο νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αλέξης Τσιαμπούσης

Τον Βαγγέλη Καλφόπουλο θα αντικαταστήσει στο δημοτικό συμβούλιο ο Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας, ο οποίος είναι Τοπογράφος Μηχανικός και βρίσκεται στη θέση του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής του Project από το 2014».

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου