Πρώτη σε πανελλήνιο διαγωνισμό χιπ χοπ η Δραμινή χορευτική ομάδα «street warrioz» - Τον Ιούλιο εκπροσωπεί την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό στην Ιταλία

 Αριστερά ο δάσκαλος χορού της ομάδας Θωμάς Παπαθεοδώρου και ο χορευτής Αλέξης Κουρτίδης στον ALPHA NEWS 95,5 

Κι όμως, η Δράμα δεν μας κάνει υπερήφανους μόνο στον αθλητισμό με τις τεράστιες επιτυχίες των αθλητών της.
Μια ομάδα νέων Δραμινών χορευτών και χορευτριών της δημοφιλούς χιπ χοπ μουσικής κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο πανελλήνιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 7 Μαΐου και να λάβει ως έπαθλο την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Τζεσενάτικο της Ιταλίας από τις 9 έως τις 16 Ιουλίου 2017.


«Επιτέλους η αυλαία για την Δράμα άνοιξε!
Καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη θέση στο Bounce: Street Fighters και σαν έπαθλο, αυτό το καλοκαίρι θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα μεταξύ άλλων χωρών στην Ιταλία!!
Η υποστήριξη που παίρνουμε από όλους είναι τόσο γερή που πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια και τα ευχαριστώ θα είναι πάντα λίγα!» ανέφεραν μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τους στον ALPHA NEWS 95,5 ο δάσκαλος χορού της ομάδας Θωμάς Παπαθεοδώρου και ο χορευτής Αλέξης Κουρτίδης, από την 11μελή χορευτική ομάδα που κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης.


Όλα τα παιδιά, πραγματικά ενθουσιασμένα από την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους «street warrioz»,   ξεκίνησαν ήδη τις προετοιμασίες τους με εντατικές προπονήσεις προκειμένου να είναι πανέτοιμοι στις 15 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα διαγωνιστούν στην Ιταλία.
Τα παιδιά ζήτησαν μέσα από την συνέντευξη τους στον ALPHA NEWS 95,5  την οικονομική  βοήθεια οποιουδήποτε φορέα ή επιχείρησης( με αντάλλαγμα διαφήμιση ή χορηγία) της Δράμας προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να ταξιδέψει η ομάδα στην Ιταλία και να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.
Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να αναζητήσει την χορευτική ομάδα είτε μέσω fb στον προσωπικό λογαριασμό της με την ονομασία street warrioz είτε μέσα από τον ALPHA NEWS 95,5 στο τηλέφωνο 25210 55978.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου