Δράμα: Ελευθέρια 2017! Γιατί είμαστε…. ΑΓΑΠΗ!


 Το Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με του φορείς ΑμεΑ του Nομού, διοργάνωσαν ψυχαγωγική εκδήλωση στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας την Τρίτη 27 Ιουνίου, ώρα 7μμ.
 Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο “Ελευθέρια 2017”,  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να αποδράσουν από την καθημερινότητα, νοσταλγώντας παλιές καλοκαιρινές στιγμές.
 Κατά τη διάρκεια της δράσης παρουσιάστηκαν θεατρικά αποσπάσματα από ελληνική κωμωδία, τραγούδια καθώς και χοροί από παιδιά χαρούμενα που το απόλαυσαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την εκδήλωση. Παρουσιάστηκαν εκθέσεις φωτογραφικού υλικού, χειροτεχνίας καθώς και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού των φορέων.

 Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν, χόρεψαν “φορώντας” την καλοκαιρινή τους διάθεση και ένα αναμνηστικό βραχιολάκι.
 Από την εκδήλωση βέβαια δεν έλειψε και  το παραδοσιακό γλύκισμα του κουταλιού για όλους τους γευσιγνώστες.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,ο κ. Α. Μωυσιάδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και η κ. Γ.  Χειράκη, Περιφερειακή Σύμβουλος.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου