5η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας: 10 & 11 Ιουνίου – Στις 38 οι συμμετοχές των αυτοκινήτων


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2017 η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ελλάδας θα χτυπά στη Δράμα και τον λόφο του Κορυλόβου.
Για 5η φορά θα πραγματοποιηθεί η Ανάβαση Κορυλόβου, θεσμός πλέον στους αγώνες αυτοκινήτων.
Οι αγώνες, που μετρούν στο κύπελλο αναβάσεων βορείου Ελλάδος, διοργανώνονται από τον Όμιλο Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας.


 Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου στις 9 θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στον περιφερειακό δρόμο της Δράμας ενώ στις 12 θα γίνουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.
Οι οδηγοί - αθλητές θα ανέβουν τον Κορύλοβο τρείς φορές.
Την Κυριακή 11 Ιουνίου η εκκίνηση του αγώνα έχει οριστεί για τις 11 το πρωί. Σύμφωνα με τον κανονισμό οι αναβάσεις είναι συνολικά δύο.
Οι συμμετοχές στην 5η Ανάβαση Κορυλόβου είναι 38, οι περισσότερες από την Βόρεια Ελλάδα ενώ θα συμμετέχουν και 4 αυτοκίνητα με τα πληρώματα τους από την γειτονική Βουλγαρία.
Τα πάντα είναι έτοιμα από οργανωτικής πλευράς ενώ ήδη έχουν μπει και οι τελευταίες «πινελιές» προκειμένου η Δράμα και ο Κορύλοβος να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους οδηγούς της ανάβασης αλλά και τους εκατοντάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα την παρακολουθήσουν.Καλό θα είναι οι θεατές των αγώνων να ανέβουν στον Κορύλοβο και να πιάσουν τις θέσεις τους στα σημεία που η οργανωτική επιτροπή έχει ορίσει προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες με ασφάλεια, τουλάχιστον μία ώρα πριν από την εκκίνηση. Εξάλλου, περίπου μισή ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων, η τροχαία Δράμας θα κλείνει τους δρόμους και παράδρομους που οδηγούν στο βουνό, προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχήματος.
Ένα από τα event που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν σίγουρα το ενδιαφέρον πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι η πορεία των αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες, το απόγευμα της πρώτης ημέρας(Σάββατο) από τον περιφερειακό του Κορυλόβου προς τα δύο παρκινγκ της αντιπεριφέρειας Δράμας(Διοικητήριο) και η έκθεση του στους χώρους μέχρι το βράδυ.
Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα οι Δραμινοί και οι επισκέπτες της πόλης μας, να δουν από κοντά τα αυτοκίνητα αλλά και να συζητήσουν με οδηγούς και συντελεστές των αγώνων.
Χορηγός Επικοινωνίας της 5ης Ανάβασης Κορυλόβου είναι ο ALPHA NEWS 95,5
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου