Δόξα Δράμας: Πρωτοβουλία υπέρ δημιουργίας δυο ομίλων στη Β ΕθνικήΚοινή ανακοίνωση υπέρ της δημιουργίας δύο ομίλων στη Β Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου στη χώρα μας υπογράφει η Δόξα Δράμας με άλλες τρεις ομάδες.
Στην ανακοίνωση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, αφού κατατίθενται τα επιχειρήματα των τεσσάρων ομάδων υπέρ της αναγκαιότητας δημιουργίας δύο ομίλων, αφήνονται σαφή υπονοούμενα για ύπαρξη συμφερόντων στον χώρο του ποδοσφαίρου υπέρ της συνέχισης ενός κλειστού ομίλου-παρέας στη Β εθνική κατηγορία.

Η κοινή ανακοίνωση

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Ο.
Λίγες ώρες πριν τη συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) διαρρέουν διάφορες πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να γίνουν δύο όμιλοι στη Β΄ Εθνική Κατηγορία (Πρωτάθλημα Football League) γιατί έτσι θέλουν κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι ακόμη ισχυροί της παράγκας του ποδοσφαίρου.
Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το δελτίο τύπου πιστεύουμε ότι :
1. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
2. Στο πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών χρειάζεται να συμμετέχουν υγιείς από κάθε άποψη Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες .
3. Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής δε μπορεί να είναι ένας κλειστός όμιλος –μία παρέα αλλά μία διοργάνωση που θα αγκαλιάζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους να το παρακολουθούν.
4. Η λειτουργία της Β΄ Εθνικής σε δύο ομίλους ρίχνει το κόστος λειτουργίας των Α.Α.Ε. (μειώνονται οι μετακινήσεις) και δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσέλευσης χορηγών.
Εμείς που υπογράφουμε αυτό το Δελτίο Τύπου καλούμε όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο και το βλέπει ως μία κοινωνική δραστηριότητα που αγκαλιάζει τον κόσμο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Εμείς είμαστε εδώ περιμένοντας να κρίνουμε ανάλογα
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου