Δυσαρέσκεια Κυριαζίδη για την αναβολή της … αναβληθείσας συνεδρίασης των φορέων της Δράμας


Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η περιβόητη κοινή συνεδρίαση των φορέων της Δράμας για όλα τα θέματα του νομού και κυρίως τη σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία.
Είχε οριστεί για την 19η Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε για την 23η και ξανα-αναβλήθηκε για την 26η του μηνός.
Οι συνεχόμενες αναβολές προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη ο οποίος με επιστολή του στον τύπο εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς την δυσαρέσκεια του και ζητά από όλους όσους συμμετέχουν στις συνεδριάσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους δεδομένου ότι περαιτέρω καθυστέρηση ή ολιγωρία ενδεχομένως  να εκληφθεί από κάποιους  ως «εσκεμμένη ενέργεια ματαίωσης της όλης κοινής προσπάθειας, με μοναδικό στόχο και σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών ή άλλων σκοπιμοτήτων».

Η Επιστολή του Δημήτρη Κυριαζίδη στα ΜΜΕ

Ύστερα από την κατά κοινή ομολογία αισιόδοξη και ελπιδοφόρα για τον τόπο μας κοινή συνεδρίαση της 12ης Ιουνίου 2017, η οποία, ως γνωστόν, σκοπό είχε να προχωρήσουμε, ως θεσμικοί φορείς του Νομού μας, συλλογικά, υπεύθυνα,  συγκροτημένα και επί τη βάσει ενός συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδιασμού στην κατάρτιση ενός πλαισίου δράσης, θέτοντας ανάλογο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και αναλαμβάνοντας παράλληλα τις αναγκαίες πρωτοβουλίες,  
α π ο φ α σ ί σ α μ ε ομόφωνα την εκ νέου πραγματοποίηση κοινής συνεδρίασης στις αρχές του επομένου μηνός, ώστε κάθε θεσμικός φορέας να καταθέσει το πλαίσιο – προτεραιότητες του αντικειμένου του, αλλά και την πραγματοποίηση εμβόλιμης συνεδρίασης (19/6) με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης αναφορικά με το χρονίζον πρόβλημα της σύνδεσης της Δράμας με την Εγνατία Οδό, ως μάλιστα εισηγήθηκε και ο παριστάμενος Περιφερειάρχης, κος Χρήστος Μέτιος.
Το εν λόγω θέμα ανατέθηκε προς εισήγηση λόγω αρμοδιότητας στην Αντιπεριφέρεια Δράμας, η οποία ανέβαλε τη συνεδρίαση της 19/6  για της 23/6, με την αιτιολογία ότι υπάρχει η ανάγκη επικαιροποίησης – γνώσης της πορείας του όλου έργου από την αρμόδια Εταιρεία (ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.).
Για τον ανωτέρω λόγο, επικοινώνησα με την αναφερόμενη εταιρεία, η οποία και μου απέστειλε το συνημμένο ενημερωτικό σημείωμα, όπου και εμφαίνεται η μέχρι σήμερα πορεία της υπόθεσης.
Σήμερα (23/6) αναβάλλοντας τις κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις στην Αθήνα προσήλθα στην μετέβη στην Αντιπεριφέρεια, όπου ορίστηκε η πραγματοποίηση της κοινής συνεδρίασης.
Με έκπληξη εκεί πληροφορήθηκα ότι αυτή και πάλι αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα (26/6).
Επειδή η όποια περαιτέρω καθυστέρηση ή ολιγωρία ως είναι επόμενο θα εκληφθεί, ως εσκεμμένη ενέργεια ματαίωσης της όλης κοινής προσπάθειας, με μοναδικό στόχο και σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών ή άλλων σκοπιμοτήτων έκαστος εξ ημών αναλαμβάνει εφεξής τις ευθύνες του έναντι της Δραμινής Κοινωνίας.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου