Δράμα: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης σκύλου που πέθανε αβοήθητος στο μπαλκόνι από δίψα και ζέστη


Με ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο fb οι «Φίλοι των Ζώων Δράμας» ενημερώνουν τους Δραμινούς και όχι μόνο, πως στις 28 Ιουνίου 2017 καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου που ένα χρόνο νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2016, πέθανε αβοήθητος στο μπαλκόνι από ζέστη και δίψα.


Το δημοσίευμα

ΠΕΘΑΝΕ αβοήθητη σε μπαλκόνι από ζέστη και δίψα τον Ιούνιο του 2016.
Ήταν μόλις έντεκα μηνών.
Χθες 28 Ιουνίου ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας ο ιδιοκτήτης της με ποινή ενός χρόνου φυλάκιση και 5.000 πρόστιμο με τριετή αναστολή συν τα δικαστικά έξοδα.
Στο δικαστήριο μοναδική μάρτυρας η Δέσποινα Μέγα πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας» η οποία είδε την τραγικότητα του θανάτου, αναζήτησε τον ιδιοκτήτη ο οποίος έλειπε, κάλεσε την αστυνομία και όταν μετά από ώρες εμφανίστηκε στη πόρτα του σπιτιού του, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου
Τίποτε δεν μπορεί να δικαιώσει αυτόν τον τραγικό θάνατο τουλάχιστον όμως υπήρξε τιμωρία. Παρακαλούμε μη γράψετε υβριστικά σχόλια… δεν έχουν κανένα νόημα.
Αν θέλετε να βοηθήσετε να μειωθεί η Ύβρις προς την ΖΩΗ… η τόσο μεγάλη ασέβεια στη ζωή πέραν της ανθρώπινης, κοινοποιήστε την είδηση για να γνωρίσουν και αυτοί που δεν ξέρουν ότι Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΖΩΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ  ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΜοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου