Σεβασμό των νόμων ζήτησε από τους καταστηματάρχες της Βενιζέλου ο Δήμαρχος Δράμας


Τον σεβασμό των νόμων που διέπουν την λειτουργία των καταστημάτων όσον αφορά την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ζήτησε από τους Δραμινούς επιχειρηματίες ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος σε συνέντευξη του στην πρωινή ζώνη του ALPHA NEWS 95,5 και στους δημοσιογράφους Άρη Γκέρτα και Ρένα Γιουλβάνη.

Το θέμα τέθηκε στην συνέντευξη μετά από διαμαρτυρίες πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω της ιδιαίτερης κίνησης που παρουσιάζει και των προβλημάτων στην μετακίνηση των πεζών.


Ο κ. Μαμσάκος ανέφερε ότι είναι εις γνώση του η κατάσταση που επικρατεί στην οδό Βενιζέλου και στην ευρύτερη περιοχή και επεσήμανε πως η δημοτική αρχή βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση και συνεργασία με τους καταστηματάρχες στην κατεύθυνση εφαρμογής των νόμων, πάντοτε με γνώμονα τον σεβασμό στους πεζούς, στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, στις μητέρες με τα καροτσάκια.

Ζήτησε πάντως από τους καταστηματάρχες της Δράμας στον χώρο της ψυχαγωγίας να σταματήσουν επιτέλους τις καταγγελίες εναντίον συναδέρφων τους γιατί με αυτήν την τακτική μόνο κακό μπορεί να προκληθεί.
«Πρόκειται για μια καταγγελιομανία η οποία πρέπει επιτέλους να σταματήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Δράμας.


Ο κ. Μαμσάκος δεν θεώρησε πιθανή μια ενδεχόμενη πεζοδρόμηση της περιοχής και κυρίως της οδού Βενιζέλου δεδομένου ότι από την κεντρική αυτή οδική αρτηρία της Δράμας εκτονώνεται ένα μεγάλο μέρος της κίνησης των αυτοκινήτων που πηγαίνουν βορειοδυτικά της πόλης.

Ζήτησε όμως δημοσίως από τους επιχειρηματίες να μην κάνουν κατάχρηση της διάθεσης που δείχνει ο δήμος να συνεργαστεί μαζί τους με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. 

ALPHA NEWS 95,5


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου