Οργανωμένη εγκατάλειψη αδέσποτων σκυλιών στον Δήμο Δράμας από άλλες περιοχές


Την οργανωμένη εγκατάλειψη αδέσποτων σκυλιών και μάλιστα σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, στις περιοχές του δημοτικού κήπου της Δράμας και της Αγίας Βαρβάρας κατήγγειλε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας Σταμάτης Ρεμόντης.
Ο αντιδήμαρχος ανέφερε πως τα ζώα μεταφέρονται στις περιοχές αυτές από όμορους δήμους και όμορους νομούς και τόνισε πως το φαινόμενο αυτό έχει ενταθεί το τελευταίο δίμηνο.


Τα σκυλιά επειδή αλλάζουν χώρο, τις περισσότερες φορές γίνονται επιθετικά με αποτέλεσμα να δημιουργούν προβλήματα σε περαστικούς.
Ο κ. Ρεμόντης ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του δήμου Δράμας προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τα ζώα, προχωρούν στις απαραίτητες στειρώσεις, αλλά όμως η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει.
Το φαινόμενο της οργανωμένης και σχεδιασμένης εγκατάλειψης αδέσποτων σκυλιών στον δήμο Δράμας από άλλους δήμους δεν είναι τωρινό.
Το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις λόγω της μαζικής πλέον μεταφοράς ζώων επειδή αυτοί που φέρνουν τα σκυλιά κρυφά στη Δράμα και τα αφήνουν αδέσποτα, γνωρίζουν ότι ο Δήμος Δράμας διαθέτει την απαραίτητη δομή και οργανωμένες υπηρεσίες προκειμένου να παράσχει φροντίδα στα ζώα.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου