Μπλούχος Κωνσταντίνος: Αναγκαία η φύλαξη των νοσοκομείων μας


Το μεγάλο θέμα της πλημμελούς φύλαξης των δημόσιων νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της χώρας γενικότερα και ειδικότερα της Δράμας έθιξε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Δράμας και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος.

Αφορμή της συζήτησης ήταν τα πρόσφατα περιστατικά κλοπής μηχανολογικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας από νοσοκομεία της χώρας. Ο κ. Μπλούχος έκρινε απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων μας ,την λήψη άμεσων μέτρων στην κατεύθυνση  φύλαξης τους όχι μόνο για την προστασία τους από τέτοιες μεγάλες κλοπές αλλά και από μικρότερες που δεν γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό.


Έθεσε μάλιστα και άλλες σοβαρές παραμέτρους που έχουν να κάνουν με την δυνατότητα ορισμένων να εισέρχονται ανενόχλητοι  στους εσωτερικούς χώρους των νοσοκομείων και να βιαιοπραγούν εναντίον ιατρών ή νοσηλευτών ή την αταξία που επικρατεί στους αύλιους χώρους και τα παρκινγκ των νοσοκομείων.

Πολύ συχνά συναντάται το φαινόμενο της κατάληψης χώρων του νοσοκομείου που πρέπει να μένουν ανοικτοί  από διάφορα οχήματα με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η μετακίνηση και το παρκάρισμα των ανθρώπων που έχουν πραγματικά δουλειά στο νοσοκομείο.

Η παρουσία εργαζομένων με στόχο όχι μόνο την φύλαξη αυτή καθαυτή των χώρων αλλά γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα και για την διοίκηση του νοσοκομείου και για την ηγεσία του Υπουργείου.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου