Στη Δράμα ο Χανς Γιόακιμ ΦούχτελΟ Δήμαρχος Δράμας και εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Δράμας αντιπροσωπεία από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γερμανίας, μέλη των GermanDoctors, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων της Γερμανίας και ο Υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας και Υπεύθυνος για θέματα της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και της αυτοδιοικητικής συνεργασίας μεταξύ των 2 χωρών, κ. Χανς ΓιόακιμΦούχτελ.
Η επίσκεψη έγινε την Τετάρτη 5-7-2017.


Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε σε ένα θερμό κλίμα, όπου ο Δήμαρχος Δράμας, αφού καλωσόρισε τη γερμανική αντιπροσωπεία, αναφέρθηκε στην υψηλής σημασίας για την Ελλάδα επίσκεψη που συμβάλλει στην ανάπτυξη των σχέσεων των 2 χωρών, που ενισχύει το κλίμα φιλίας, υποστήριξης και αλληλεγγύης. Ο κ. Φούχτελ εξύμνησε τη συμβολή του κ. Μαμσάκου δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Εν ονόματι της Καγκελαρίου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και πάλι για την εξαιρετική δουλειά, για το έργο που επιτελείς για την Ευρώπη».


Στη συνέχεια μετέβησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, οπού παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη, εγκαινιάστηκε το Γραφείο Στήριξης των Δραμινών Συνταξιούχων εκ Γερμανίας.
Το εν λόγω γραφείο θα ενημερώνει τους δραμινούς συμπολίτες σε θέματα που σχετίζονται με ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα της Γερμανίας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο.
Αμέσως μετά ακολούθησε επίσκεψη στην σπουδαία παγκοσμίως δραμινή εταιρεία Reycap και έπειτα μετέβησαν στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων της Δράμας. 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου