Περιοδεία σε Καβάλα και Δράμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου.


Την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους Νομούς Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύει ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, και Καβαλιώτης, Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος το πιθανότερο θα πολιτευθεί στην Καβάλα στις προσεχείς εκλογές (στη φωτογραφία του άρθρου ο κ. Λαζαρίδης με τον κ. Μητσοτάκη).

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο ενός ιδιαίτερα «σφιχτού» προγράμματος με πλήθος επαφών με φορείς αλλά και, κυρίως, με τους κατοίκους της περιοχής, θα επισκεφθεί τους Δήμους Καβάλας, Νέστου, Θάσου, Παγγαίου και Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στη Νέα Καρβάλη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δήμο Νέστου προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσκεψη σε παραγωγική μονάδα της περιοχής καθώς και στάση στο κέντρο της Χρυσούπολης.
Από την Κεραμωτή θα ταξιδέψει για τη Θάσο όπου θα παραμείνει για λίγες ώρες.
Το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στην πόλη της Καβάλας για επαφές με φορείς και πολίτες.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Δράμα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πότε θα επισκεφθεί τον Δήμο Παγγαίου.

Το ακριβές πρόγραμμα της περιοδείας του αρχηγού της ΝΔ στην περιοχή αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.


Πηγή: http://www.alexpolisonline.com

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου