48ωρα λουκέτα σε 4 μεγάλα beach bar στη Θάσο


Δεκάδες παραβάσεις σε Θάσο, Μύκονο, Σπέτσες και Πάτρα.
Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σαρώνουν τις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Όργιο παραβατικότητας σε πολλές τουριστικές περιοχές της χώρας.
Στη Θάσο σε μόλις 24 ώρες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εντόπισαν 16 παραβάτες και βεβαίωσαν 156 παραβάσεις.
Ειδικότερα, 48ωρα λουκέτα μπήκαν σε 4 μεγάλα beach bar, 2 bar της φημισμένης παραλίας marble beach και 1 στο Λιμένα (πρωτεύουσα του νησιού).

"Υψηλές γνωριμίες" επικαλέστηκαν οι υπεύθυνοι ενός εκ των μεγαλύτερων και κοσμικότερων beach bar στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής παρεμποδίζοντας τους  ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να πραγματοποιήσουν έλεγχο για τυχόν φορολογικές παραβάσεις.
Το Beach Bar στο Παλιούρι Χαλκιδικής παρά τους μεγάλους τζίρους φρόντιζε να μην εκδίδει αποδείξεις με τους ελεγκτές να επιβάλλουν το προβλεπόμενο από το νόμο 48ωρο λουκέτο.
"Η ομάδα του Cabana Beach είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας!" αναρτήθηκε στο προφίλ του μαγαζιού στο facebook.

Ακόμη, στην Κομοτηνή λουκέτο 96 ωρών μπήκε σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, ενώ στη Μύκονο 48ωρο λουκέτο μπήκε σε ψητοπωλείο κοντά στο αεροδρόμιο.
Στις Σπέτσες για 48 ώρες θα κλείσουν 2 ταβέρνες ενώ τέλος στην Πάτρα λουκέτο μπήκε σε επιχείρηση εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλου που εντοπίστηκε με τη μέθοδο της κλειστής αποθήκης για μη έκδοση παραστατικού πώλησης για 16,6 τόνους χαλκού συνολικής αξίας 83.490 ευρώ.

Με πληροφορίες από το news247.gr

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου