Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι έξω από το Αρρένων


Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη στην διασταύρωση των οδών Μακεδονομάχων με Κατακουζηνού, στην γωνία του σχολικού συγκροτήματος Αρρένων.
Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξαν θύματα.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου, όταν στη συμβολή των οδών συγκρούστηκε μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός υπάλληλος που μετέφερε καφέδες γνωστής αλυσίδας καφέ με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Ο νεαρός φορούσε κράνος και ίσως αυτό ήταν που τον προστάτεψε από σοβαρό τραυματισμό.


Άμεση ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας αφού σε λιγότερο από τρία λεπτά ήταν παρούσα με αρκετούς άνδρες της στον τόπο του ατυχήματος. Σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατέφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε με φορείο τον νεαρό άνδρα στο νοσοκομείο της Δράμας. Όπως ο ίδιος δήλωσε στους τραυματιοφορείς, δεν είχε πόνους στο κεφάλι αλλά μόνο στον ώμο του.Η τροχαία Δράμας διενεργεί έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει τις αιτίες του ατυχήματος.
Πάντως για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο ατύχημα καταδεικνύει την επικινδυνότητα των δρόμων στη συγκεκριμένη περιοχή και την ανάγκη λήψης μέτρων στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος που υπάρχει και γίνεται ακόμη μεγαλύτερο κατά την λειτουργία της σχολικής μονάδος του Αρρένων.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου