Εγκαινιάστηκε το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Δράμας


Την Δευτέρα 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, παρουσία και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.
Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης και ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για την συμβολή τους στην μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.


Στο πλαίσιο της τελετής ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να εγκαινιάζουμε τον νέο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας της Δράμας. Πρόκειται για ένα κτήριο με σύγχρονες προδιαγραφές που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τις ανάγκες της Αστυνομίας μας.
Ας μη ξεχνούμε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ο επίσημος φορέας της διαχείρισης της εθνικής και δημόσιας ασφάλειας, της τήρησης της δημόσιας τάξης και γενικώς της άσκησης της αστυνόμευσης στην Ελλάδα. 


Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους η Αστυνομία της Δράμας καθημερινά επαληθεύει τον ρόλο της. Κάθε αστυνομικός της Δράμας αποτελεί και ένα σημαντικό κρίκο στην εύρυθμη λειτουργία της Κοινωνίας μας. Κάθε αστυνομικός δίνει τον σκληρό αγώνα για να μπορούμε να διατηρήσουμε τη συνοχή και την ασφάλεια του Συνόλου των συνδημοτών μας. 
Σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπηρετείτε τη Δράμα, που είστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, που προτάσσετε το κοινό καλό έναντι πολλές φορές και της ατομικής σας ασφάλειας. Είστε άξιοι όλοι σας. 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου