Γυρνά στη Δόξα Δράμας ο Κασδοβασίλης


Μετά από μια σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και τον Ηρακλή, ο Αντώνης Κασδοβασίλης επιστρέφει στην οικογένεια της Δόξας Δράμας ως γενικός αρχηγός και… οργανωτής, δίπλα στον Νίκο Ιωσηφίδη, αφού καρποφόρησε το «φλερτ» των προηγούμενων ημερών, άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής.

Προχωρούν το σχεδιασμό οι «Μαυραετοί», που το πιθανότερο είναι να παίξουν στη Γ΄ Εθνική, αλλά αφήνουν ένα μικρό… παράθυρο μέχρι την Τετάρτη, μήπως ανατραπούν ευχάριστα τα δεδομένα. Ο Γιάννης Μπύρος ξεκινά σχεδιασμό με προπονητή τον Άγγελο Διγκόζη (θα απασχολήσουν αρκετοί γνώριμοι του παίκτες από Καβάλα), γενικό διευθυντή τον Νίκο Ιωσηφίδη και τον παλιό γνώριμο Αντώνη Κασδοβασίλη!

Ο τελευταίος ήδη έπιασε δουλειά για τους Δραμινούς (ακόμα έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και Νέστο Χρυσούπολης), ως γενικός αρχηγός, με διοικητική ανάμειξη, ενώ το συγκεκριμένο «μοντέλο» σχεδιάζει τη Δόξα άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής, όπως επιβεβαίωσε ο Μπύρος σε επικοινωνία με τον «arenafm.gr»:

«Είναι δεδομένη η επιστροφή του, άσχετα με την κατηγορία και συνεργάζεται με τους Διγκόζη και Ιωσηφίδη, ήδη δουλεύει για εμάς. Οι εκλογές του Ερασιτέχνη ίσως δεν γίνουν ούτε την Τετάρτη. Ήδη προχωράμε σε συμφωνίες για ενίσχυση, κυρίως από τη Φούτμπολ Λιγκ».

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου