Η Έκθεση Ζωγραφικής του πρώην Δημάρχου Καλαμπακίου Γιώργου Μυλωνά

Ο πρόεδρος της Δράσης Κώστας Μιχαηλίδης με τον Γιώργο Μυλωνά 

Μια από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Δοξάτου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2017 ήταν η έκθεση ζωγραφικής του πρώην Δημάρχου Καλαμπακίου Γιώργου Μυλωνά.
Ο Γιώργος Μυλωνάς γεννήθηκε στο Καλαμπάκι Δράμας, όπου εργάσθηκε σαν οδοντίατρος.

Ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά και διετέλεσε Δήμαρχος Καλαμπακίου. 

Δύο πρώην δήμαρχοι Καλαμπακίου: Χρήστος Γεωργιτσόπουλος - Γιώργος Μυλωνάς
Ασχολείται, επί δεκαετίες, με τη ζωγραφική, την οποία θεωρεί ως ένα μέσο για να ισορροπεί ανάμεσα σε αυτά που έχει ζήσει και στα μελλούμενα.
Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις στο Βαφοπούλειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στη Δράμα, στην Προσοτσάνη και στο Καλαμπάκι, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εκθέσεις (Σέρρες, Κομοτηνή, Ιωάννινα).


Σε μια συγκινητική του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο fb ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘’ΔΡΑΣΗ’’,  Κώστας Μιχαηλίδης γράφει για την έκθεση ζωγραφικής και τον Γιώργο Μυλωνά:
«Στιγμές από την έκθεση ζωγραφικής –και όχι μόνο- με τα πανέμορφα έργα ενός υπέροχου ανθρώπου που υπηρέτησε ανιδιοτελώς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους συνδημότες του.


Ο ζωγράφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ-με την έκθεση του η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2017 στον Δήμο Δοξάτου στο Καλαμπάκι την 26η Ιουνίου- τίμησε τον αγώνα κατά των ναρκωτικών που διεξάγει η θεσμική κοινωνία με αιχμή του δόρατος το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘’ΔΡΑΣΗ’’ της Περιφερειακης Ενότητας Δράμας».


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου