Ο Σοκοραμπιές ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ στους… αιθέρες

Το βραβείο παρέλαβαν ο Αλέξης Κηπουρός και η Μελίνα Βικελίδου

Με 3 Χρυσά Αστέρια βραβεύτηκε ο χειροποίητος κουραμπιές ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- Superior Taste Awards με έδρα τις Βρυξέλλες.
Το σημαντικό βραβείο απένειμε η επιτροπή από 135 Σεφ και Γευσιγνώστες που αξιολογεί προϊόντα από όλες τις χώρες του κόσμου, με βάση τα γευστικά και ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.
Τα δε μέλη της επιτροπής προτείνονται από 16 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.


Στον φετινό διαγωνισμό ο χειροποίητος κουραμπιές ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ απέσπασε για τη γεύση του και την ποιότητά του μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες (91,7%).
Η δε βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Théâtre Royal du Parc στις Βρυξέλλες, όπου απονεμήθηκε σε στελέχη της εταιρείας ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ το βραβείο και η σχετική πιστοποίηση.

Η κυρία Αυγή Χρυσανθίδου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας

Εκτός τούτου, ο σοκολατένιος κουραμπιές του Χρυσανθίδη, γνωστός και ως «Σοκοραμπιές», μοιράστηκε τον φετινό Φεβρουάριο σε εκατοντάδες χιλιάδες επιβά-τες που ταξίδεψαν με την Aegean Airlines κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της. 
Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα «Η Ελλάδα κοντά», η Aegean μοίρασε περισσότερα από 60 διαφορετικά προϊόντα 50 Ελλήνων παραγωγών, σε μια προσπάθεια να γίνουν γνωστές οι ελληνικές γεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο σοκολατένιος κουραμπιές Χρυσανθίδης, γνωστός και ως «σοκοραμπιές», μοιράστηκε φέτος σε εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες που ταξίδεψαν με την Aegean Airlines  σε 147 προορισμούς.  

Μάλιστα, μετά την επιτυχία του προγράμματος η Εταιρεία προκήρυξε ανοιχτή ψηφοφορία προκειμένου να επιλεγούν μόνο 3 από αυτά τα προϊόντα για να συνεχίσουν να προσφέρονται στους επιβάτες της. 
Μοναδική υποψηφιότητα από την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη είναι ο Σοκοραμπιές Χρυσανθίδη! Και σύμφωνα με στελέχη της Εταιρείας θα ήταν πολύ τιμητικό να την υποστηρίξουν οι φίλοι της σε όλη την Ανατολική Μακεδονία.
Πολύ τιμητικό και για την Εταιρεία αλλά και για την Καβάλα.
Επιπλέον, όσοι ψηφίζουν, διεκδικούν ένα ταξίδι για δύο άτομα που προσφέρει η Aegean για προορισμούς σε όλο της το δίκτυο!
Για να ψηφίσετε μπείτε στη σελίδα: https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/ellada_konta_contest/Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου