Γιάννης Ξανθόπουλος για Αστυνομικό Μέγαρο: Ο Πατακάκης «ξέχασε» ότι ήμουν ο πρωτεργάτης του έργου


Με δήλωση του ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος ψέγει του εκπροσώπους των τοπικών αρχών της Δράμας και κυρίως τον σημερινό αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη γιατί στην ομιλία του κατά τα εγκαίνια του αστυνομικού μεγάρου Δράμας δεν έκανε ούτε μια αναφορά στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ξανθόπουλο ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης του έργου.

Η δήλωση του Γιάννη Ξανθόπουλου
Έγιναν σήμερα τα εγκαίνια του νέου κτιρίου Αστυνομίας Δράμας και ευχόμαστε καλορίζικο.
Στους χαιρετισμούς τους όλοι οι επίσημοι απέδωσαν τα εύσημα στις σημερινές αρχές της αυτοδιοίκησης, αγνοώντας, (ηθελημένα ή άθελα), τους πραγματικούς πρωτεργάτες και θεμελιωτές του όλου έργου.
Ιδιαίτερα ο σημερινός εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Δράμας, ευλογώντας τα γένια του, "ξέχασε" ότι ο προκάτοχος του ήταν αυτός που είχε την βούληση και την πρωτοβουλία για την μεταστέγαση της αστυνομίας στο συγκεκριμένο κτίριο, (χωρίς καν να υπάρχει ανάλογο αίτημα) , προχώρησε στην παραχώρηση του κτιρίου, ύστερα από άδεια για την αλλαγή της χρήσης του αρμόδιου υπουργείου και εξασφάλισε, την από 04/07/2014 αποδοχή από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης της δωρεάν παραχώρησης μας..
Με απλά λόγια εμείς σκεφτήκαμε την μετεγκατάσταση της αστυνομίας, εμείς την προτείναμε στην τοπική της ηγεσία και επί της δικιάς μας θητείας , (μέχρι 31-8-2014), ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης και η αποδοχή. Οι επόμενοι από εμάς απλά ολοκλήρωσαν τα τυπικά του έργου..
Μοναδική εξαίρεση ο Βουλευτής κ.Κυριαζίδης Δημήτριος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του είπε την αλήθεια για τα "πρόσωπα και τα πράγματα".
Εξ ¨αλλου ο κ. Κυριαζίδης ήταν αυτός που από το 2013 στήριξε την πρόταση μας και συνέβαλλε στην επιτυχίας της.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου