Την Τρίτη 29 Αυγούστου στην Κατερίνη το μπαράζ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας – Αρνητική εξέλιξη για τους Μαυραετούς


Την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ορίστηκε απο την ΕΠΟ ο αγώνας μπαράζ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας, ο οποίος θα διεξαχθεί για την πλήρωση της 18ης θέσης της Football League.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο αθλητικός συντάκτης Λάζαρος Παπαλαζάρου αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι «Πρόκειται για τον απόλυτο αιφνιδιασμό των Μαυραετών διότι υπήρχε μέχρι χθες η "διαβεβαίωση" ότι ΑΝ γίνει ο αγώνας μπαράζ, θα γίνει μετά την 1η Σεπτέμβρη προκειμένου να έχουν δυνατότητα να αγωνισθούν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που είχαν στο περσινό πρωτάθλημα την ιδιότητα του επαγγελματία, διότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει μέχρι τις 31/08.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μπαράζ ορίσθηκε ημέρα Τρίτη, δηλαδή ημέρα εργάσιμη, με αποτέλεσμα να περιορισθεί ο αριθμός των φιλάθλων της Δόξας Δράμας που θα πάνε στην Κατερίνη.
Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη Δευτέρα, κιόλας, όπου ανοίγουν οι υπηρεσίες της ΕΠΟ και τα δικαστήρια, η Δόξα Δράμας θα προσπαθήσει να αναβάλει το μπαράζ με ένδικα μέσα.

Δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο...η κατηφόρα σου δεν έχει τέλος !!!!!»

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου