Στο Λονδίνο ο Κώστας Δουβαλίδης - 5η συμμετοχή σε Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαΣτο Λονδίνο βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Δραμινός πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου που ξεκινά την Παρασκευή 4 Αυγούστου.
Η αποστολή μας θα πάρει μέρος στους αγώνες με 20 αθλητές και αθλήτριες, αφού τελικά ο Κώστας Φιλιππίδης δεν πήρε την άδεια από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ κι έτσι παρά την προσπάθεια που κατέβαλε τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Το μεγάλο όνομα της ομάδας είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, ωστόσο ο Κώστας Δουβαλίδης είναι ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές, αφού είναι ο μόνος, που έχει συμμετάσχει σε τέσσερις διοργανώσεις. Κανένα από τα μέλη της ομάδας δεν έχει κατακτήσει μετάλλιο στη διοργάνωση, ενώ από τους 20 που θα βρεθούν στο Λονδίνο οι 11 θα αγωνιστούν σε Παγκόσμιο για πρώτη φορά στην καριέρα τους.
Στην ομάδα μετέχουν δύο έφηβοι αθλητές ο "χρυσός" πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής κι ένας Νέος, ο "ασημένιος" στη διοργάνωση του Μπίντγκοζ, Γιάννης Κυριαζής.

Κώστας Δουβαλίδης: Μακάρι να πάνε όλα καλά ώστε να περάσω στον ημιτελικό
«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αν και πέρασα μια δύσκολη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας έκανα δύο χειρουργεία και έμεινα αρκετά πίσω στην προπόνηση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Δουβαλίδης.
«Είμαι έτοιμος για την 5η μου συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η προπόνηση έως εδώ πήγε καλά, μένει τώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί ο κύριος αγώνας.
Μακάρι να πάνε όλα καλά να βγει μια καλή κούρσα ώστε να περάσω στον ημιτελικό.
Εννοείται πως θέλω να κυνηγήσω μια εμφάνιση καλύτερη από αυτές των προηγούμενων διοργανώσεων (καλύτερη παρουσία 19η θέση σε ημιτελικό).
Παρά το γεγονός ότι πέρασα μια δύσκολη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας έκανα δύο χειρουργεία και έμεινα αρκετά πίσω στην προπόνηση, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Δουβαλίδη σύμφωνα με το αφιέρωμα του ΣΕΓΑΣ.

Κώστας Δουβαλίδης
Αγώνισμα: 110 μ. εμπ.
Προπονητής: Μπάμπης Σδρόλας
Ατ. Ρεκόρ: 13.33
Φετινό Ρεκόρ: 13.42
Ημ. Γέννησης : 10/3/87
Προηγούμενη συμμετοχή:
2007 - Οσάκα 22ος 13.74
2011 – Νταεγού 19ος 13.59 πρ.
2013 – Μόσχα 19ος 13.55
2015 – Πεκίνο 24ος 13.79 ημ./13.58 πρ.

Πηγή: segas.gr


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου