Τοπική Μονάδα Υγείας και δύο σταθμοί ΕΚΑΒ στο Δοξάτο

Την δημιουργία 10μελούς Τοπικής Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), στελεχωμένη από γιατρούς και όχι μόνο στον Δήμο Δοξάτου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης σε ανάρτηση του στο fb, μετά την συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Υγείας.


Ο κ. Δαλακάκης τονίζει  ότι «Η τοπική μονάδα υγείας θα είναι μάλιστα πιο προωθημένη αφού το Υπουργείο δέχτηκε το προσωπικό της να επανδρώσει Κινητή Μονάδα Υγείας έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση οι γιατροί σε κάθε μας χωριό.

Δεύτερον σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ θα δημιουργηθούν δύο σταθμοί ΕΚΑΒ, ένας στο Δοξάτο και ένας στον Άγιο Αθανάσιο που θα φιλοξενούν ασθενοφόρο και πλήρωμα.

Για την λειτουργία του ΕΚΑΒ ζητήθηκαν από τον διοικητή κύριο Καρακατσιανόπουλο να αγοράσουμε δύο στέγαστρα για τα ασθενοφόρα με προδιαγραφές ΕΚΑΒ, δυστυχώς η Ηνωμένη Αντιπολίτευση αντί να ψηφίσει την απαιτούμενη δαπάνη των 8000€, ψήφισε μόλις 2500€ που δεν επαρκούν ούτε για την αγορά έστω ενός στεγάστρου.

Ελπίζω να αλλάξει η απόφαση αυτή και να υπερψηφιστεί και η αγορά της κινητής μονάδας και ο εξοπλισμός του ΤΟΜΥ.


Τέλος, διότι δεν μας πτοεί τίποτε και κανείς, σε συνεργασία με τον βουλευτή Καραγιαννίδη είμαστε κοντά σε ακόμη έναν πολύ μεγάλο και καινοτόμο στόχο που ελπίζουμε να τον πετύχουμε και να έχουμε σύντομα και άλλες ευχάριστες ανακοινώσεις!!»
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου