Πανέτοιμη η Δόξα για το μπαράζ της Τρίτης με τον Καραϊσκάκη Αρτας


Αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Πιερίας η αποστολή της Δόξας Δράμας, προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες καλείται να αγωνιστεί η Δόξα και να κερδίσει την άνοδο της στην φούτμπολ λίγκ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές για την Δραμινή ομάδα.
Η Δόξα φαίνεται αποφασισμένη να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και να νικήσει την ομάδα της Άρτας, η οποία από την δική της πλευρά προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει τη δύναμη της.  
Φήμες περί ενδεχόμενης αναβολής του αγώνα μπαράζ για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη στην τοπική κοινωνία αλλά σύμφωνα με έγκυρους αθλητικούς αναλυτές δύσκολα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.
Αν και μια τέτοια εξέλιξη θα λειτουργούσε θετικά για την Δόξα, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της θεωρώντας ως δεδομένη την ημερομηνία της ερχόμενης Τρίτης για το μπαράζ με τον Καραϊσκάκη.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου