Δύο Δραμινοί στο σχεδιασμό και την δημιουργία του Μουσείου Frappé στην ΔΕΘ

Οι Dream Workers, Αβανίδης Γρηγόρης, Βουρνιά Βίκυ, Συμεωνίδης Δημήτρης. Τον προηγούμενο Ιούνιο στον διαγωνισμό Event Awards που πραγματοποιείται με σκοπό την αναγνώριση της δημιουργικότητας και της φαντασίας πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις (events), οι Dream Workers τιμήθηκαν με το GOLD βραβείο.
Δύο δικά μας παιδιά, δύο Δραμινοί βρίσκονται πίσω από το Μουσείο Frappé και Beach Bar στην 82η ΔΕΘ

Ο Γρηγόρης Αβανίδης και η Βίκυ Βουρνιά είναι οι δύο από τους τρεις Dream Workers, αυτής της εμπνευσμένης Ομάδα Δημιουργίας στην οποία ανήκει ο σχεδιασμός, η δημιουργία, αλλά και η υλοποίηση του φανταστικού αυτού πρότζεκτ.

Οι Dream Workers είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί της Ονειρούπολης στη Δράμα, του Μύλου Ξωτικών στα Τρίκαλα, του εργοστασίου σοκολάτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και των Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά.

Μουσείο Frappé και Beach Bar στην 82η ΔΕΘ,
60 χρόνια από την ανακάλυψη που άλλαξε την καθημερινότητά μας!
60 χρόνια μετά, η Nestle και η ΔΕΘ – Helexpo θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά, με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο την απροσδόκητη εφεύρεση, που άλλαξε για πάντα την καθημερινότητα του Έλληνα!
...πριν από 60 χρόνια, κατά τη διάρκεια της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο υπάλληλος του αντιπροσώπου της Nestlé στην Ελλάδα, Δημήτρης Βακόνδιος, θέλοντας να φτιάξει το Nescafé του, διαπίστωσε πως είχε τελειώσει το ζεστό νερό. Λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε, ο υπάλληλος κατέφυγε σε έναν αυτοσχεδιασμό: δύο κουταλιές Nescafé σε ένα σέικερ και κρύο νερό. Και έτσι, τόσο απλά και αναπάντεχα εφευρέθηκε ο Nescafé Frappé, που απολαμβάνουμε εδώ και 60 χρόνια.
Το «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» θα είναι αφιερωμένο στην ιστορία του καφέ, στους μύθους και τις αλήθειες που τον συνοδεύουν καθώς επίσης και στην παραγωγική διαδικασία.
Στην ταράτσα του ίδιου χώρου  θα λειτουργεί το Nescafé Frappé beach bar για να απολαύσει ο επισκέπτης την αυθεντική εμπειρία Nescafé Frappé σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το Ελληνικό καλοκαίρι. Δοκιμάστε αυθεντικό Nescafé Frappé, μουσική και cocktails Nescafé.

Η είσοδος στο «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» είναι δωρεάν (ισχύει το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ).
Η είσοδος στο Beach Bar  είναι δωρεάν, όπως και οι προσφερόμενοι Nescafé Frappé, από εξειδικευμένους baristi. Εσείς απλά απολαμβάνετε!
ΤΟΠΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ: 9/9/2017 ΛΗΞΗ: 17/9/2017
Παραγωγή: Nestlé  &  ΔΕΘ-Helexpo
Σχεδιασμός - Δημιουργία: Dream-Workers
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου