1η Γιορτή Κτηνοτρόφων στη Δράμα, 23-24 Σεπτεμβρίου 2017


Με στόχο να καθιερωθεί και να αποτελέσει θεσμό για την τοπική κτηνοτροφία, διοργανώνεται η 1η Γιορτή Κτηνοτρόφων στη Δράμα από τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων Νομού Δράμας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23/9/2017 και την Κυριακή 24/9/2017 και περιλαμβάνουν:

Σάββατο 23/9/2017

18:30: Ημερίδα με θέμα «Την προώθηση, τις εναλλακτικές μορφές αξιοποίησης και τους νέους τρόπους κοπής κρέατος» σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος, στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.

Κυριακή 24/9/2017

17:30: Ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση των κτηνοτρόφων που έχουν εντάξει το ζωικό τους κεφάλαιο στο πρόγραμμα Γενετικοί Πόροι – Ελληνική Κόκκινη Φυλή», στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.


20.00: Παραδοσιακό γλέντι στο πάρκο μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας(Διοικητήριο), με την συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν. Δράμας, παραδοσιακής ορχήστρας και δωρεάν μαγειρεμένα κρέατα παραγωγής μας για όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους.


Ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Νομού Δράμας ιδρύθηκε το 1975.

Το 2015 με την αλλαγή του καταστατικού αναδιαμορφώθηκε με την ονομασία « Άγιος Μόδεστος».
Ο σκοπός του συλλόγου είναι η συσπείρωση των κτηνοτρόφων του νομού μας με αποτέλεσμα την οργανωμένη παροχή πληροφοριών για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον κλάδο, την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά και την ανάληψη δράσεων που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του επαγγέλματος.

Πηγή: agro24.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου